reklam
reklam

Diyarbekirspor’da değişim başladı…

Eklenme Tarihi: 13 Haziran 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 177809

Spot Toto 3.lig 3 grubu kulüplerinden Diyarbekirspor, 12 Haziran’da iftar yemeğinde spor basınıyla buluştu.  

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Necat Gürpınar ve Teknik ekip kadrosunun hazır olduğu iftarda Türk futbolunun dünü bugünü masaya yatırıldı. Gürpınar ülkemizde çok yetenekli çocuklarımız var. Yeter ki ellerinden tutalım, dedi.  Gürpınar, “Amacımız, gençlerimize temel futbol eğitimi vererek Diyarbekirspor’a ve Türk futboluna karakterli, spor kültürünü benimsemiş ve topluma örnek olabilecek futbolcular yetiştirmektir dedi. Gürpınar konuşmasının son bölümünde ise hedeflerimiz arasında Türk futboluna elimizden geldiği kadar fayda sağlamaktır. Ben ve ekip arkadaşlarım her gün yeni projeler geliştiriyoruz, Diyarbekirsporumuza ve Türk sporuna neler yapa biliriz bunu mücadelesini veriyoruz dedi.

BEĞENİLENLER KAMPA GİDECEK

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Necat Gürpınar ve Teknik ekip kadrosu 12 Haziran 2017 tarihinde Diyarbekirspor’un İstanbul’daki futbolcu seçmelerinde oyuncuları çok yakın takibe aldıklarını belrttiler.Yoğun bir katılımın yaşandığı seçmelerde başarılı olan sporcular Diayarbekirspor’un lisanslı futbolcusu olacak. Diyarbekirspor’un Teknik Direktörü Necat Gürpınar yapılan çalışma hakkında sosyal medya ekibine bilgi verdi;
Nizami futbol sahasının 30×45 4’e bölünerek 4 minyatür sahada futbolcuların becerilerini sergileme açısından fırsat verilerek ilk değerlendirmelerin yapıldığını ve bölünmüş sahalarda; Tek pas, Kontrol pas, ileriye ve ayağa pas, serbest oyun ile son çalışmada ise bu futbolcuların 8×8 yarı sahada oyun formatında değerlendirmelerinin yapılacağını ve aynı oyunculara ise 9×9 ile Diyarbekirspor Futbolcu değerlendirilmelerinin tamamlanmış olacağını belirtti.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Necat Gürpınar İlk gün çalışmalarında oyun zekası ve bireysel özelliklere bakıldı. Daha sonra büyük saha çalışmasında oyun bilgisi ve performanslara bakılacaktır. Diyarbakır ve çevre illerden gelen katılımın yoğun ilgi görmesi ve kulüp olarak bu genç futbolcularımızın katılımlarından çok memnun olduğumuzu belirterek katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Ayrıca;17-18 Haziran bu değerlendirilen oyuncular içerisinde 20 Futbolcu Kızılcahamam kampına davet edilecektir.

Necat Gürpınar Kimdir?
Yeni sezon için hızlı bir başlangıç yapan Diyarbekirspor’un yeni çalıştırıcı Necat Gürpınar, eğitimci yönüyle öne çıkıyor. İngilizce ve Arapça bilen 59 yaşında çalıştırıcının futbol yaşantısı, Manisaspor genç takımında başlıyor. Sakatlığı nedeniyle futbol yaşantısı kısa süren Gürpınar’ın teknik direktör kariyerinde ise önemli yerler bulunuyor. Suudi Arabistan, İngiltere, Hollanda, Fas ve Türkiye liglerinde uzun yıllar görev yapan Necat Gürpınar, ilk teknik direktörlük görevine Suudi Arabistan’ın Al-Ahli Saudi Sports kulübünde altyapı antrenörü olarak başladı. İlk şampiyonluğunu burada yaşayan Gürpınar, daha sonraki yıllarda İngiltere’nin Bırmıngham City, Totthanam Hotspurs, Aston Villa, Worcester City, Doncaster Rovers, Hollanda 2. Liginde Tel-Star, Fas 1. Liginde Al-Wıdhad, Türkiye liglerinde Yeni Sincanspor, Kayserispor, İzmirspor ve Bucaspor kulüplerinde teknik direktörlük ve teknik menajerlik görevlerinde bulundu.
Ayrıca UEFA kurslarında Antrenör Eğitim Yönetmeni olarak görev alan Gürpınar, Türkiye Futbol Federasyonun çeşitli kademelerinde hem dış görevlerde bulundu hem de eğitim kurumlarında aktif olarak görev yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu’nda ilk olarak futbol akademilerinin kurulmasında planlama ve denetleme görevlerini yapan Gürpınar, genç futbolcu gelişim programlarını çıkartarak, profesyonel kulüplerin gelişimlerinde önemli rol aldı.
Diyarbekirspor Teknik Direktörü Nejat Gürpıar’ın tek kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Abbas  Duman (Yardımcı Antrenör), Ahmet Haşlak (Performans ve Gelişim Antrenörü), Varol Özhan (Kaleci Antrenörü)

HABER: MURAT İLTER ([email protected])

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam