reklam
reklam

"Son Akşam Yemeği" filminin MIKTA Haftası kapsamındaki Ankara gösterimi yapıldı

Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2023, Cumartesi - 18:27   Okunma Sayısı: 21431
Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümüne özel hazırlanan, Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu "Son Akşam Yemeği" filmi, MIKTA Haftası kapsamında Ankara'daki gösterimde izleyiciyle buluştu.

Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın Dönem Başkanı Endonezya'nın Ankara Büyükelçiliğince 21-23 Aralık'ta düzenlenen özel hafta etkinlikleri, Endonezya ve Meksika filmlerinin gösterimiyle başladı.

Vizyona 27 Ekim'de giren "Son Akşam Yemeği" filmi de MIKTA Haftası kapsamında Ordu ve Balıkesir'in ardından Ankara'da Panora AVM'nin sinema katındaki özel gösterimde izleyiciyle buluştu.

Hafta kapsamındaki etkinlikler, Avustralya ve Güney Kore filmleriyle devam edecek.

Filmin konusu

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümüne özel hazırlanan, Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı olduğu "Son Akşam Yemeği" filmi, Cumhuriyet'in ilanının bir gün öncesinde Çankaya Köşkü'nde verilen akşam yemeğini konu ediniyor.

Levent Onan'ın yönetmenliğini üstlendiği yapımda, Engin Şenkan, Onur Tuna, Azra Aksu, Pelin Akil, Necip Memili, Mustafa Kırantepe, Yasemin Çonka, Nehir Gökdemir ve Aslı Tandoğan oynuyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam