reklam
reklam

Epizot Görsel Sanatlar Tiyatrosu Maltepe'de

Eklenme Tarihi: 6 Haziran 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 161035

İSTANBUL

Çocukluğumuzdaki ramazanların en güzel anıları TV de heyecanla beklediğimiz orta oyunları, Karagöz Hacivat, en çok ta Nurhan Damcıoğlu’nun kanto saatini ve Nejat Uygur’un oyunlarını hiç kaçırmadan seyrederdik. Hepsini hatırlıyorum hepsinin benim için özel hatıraları var... 
Maltepe Belediye’sinin düzenlediği il derneklerine tahsis ettiği yöresel çadırlarda ‘’Ramazan’ın ilk akşamı tiyatro gösterisi var’’ dediler, bir de baktım eski elbiseleri kostüm giymiş bir gurup sahnede  elinde şemsiyesiyle bir İstanbul hanımefendisi ve  bir beyefendi beni geçmişe götürdüler.  Tabi ki sahneye iyice yaklaşıp seyretmeye başladım. Biraz seyredince geçmişi hatırlayıp ‘’nerede o eski günler’’ dedim için sızladı. Biraz daha yaklaşınca baktım tanıdık bir yüz ve ‘’ben bunu tanıyorum’’ dedim. Şarkılarını severek dinlediğim ses sanatçısı Deniz Arcak idi bu tanıdık sima.  Benim için çok şaşırdığım bir an oldu. Sahneyi beraber paylaştığı arkadaşı da TV’lerden tanıdığımız Elif Kabasakal ve arkadaşları eski günleri yaşatan güzel bir tiyatrosu gösteri sundular. 
Sahne arkasında kendileriyle görüşüp tanıştım Deniz hanım ile ve bir söyleşi gerçekleştirdik. 
Deniz Arcak,  Ataşehir, Beşiktaş, Maltepe'de her gün dönüşümlü olarak Ramazan boyunca gösteri yapacağız dedi. 
Sevgili Deniz Arcak'a hemen sorumu yönelttim heyecanla... 
l Sizi burada görünce çok şaşırdım, Kaç yıldır tiyatro oynuyorsunuz? 
‘’6 yıldır tiyatro oynuyorum. İki yıl ara verdim ve bu sene yeniden başladım’’ dedi. 
Epizot Görsel Sanatlar Tiyatrosu, Direkler Arası Ramazan Eğlencesi tiyatro ekibi Ramazan boyunca gösterilerine devam edecekler. Siz de çocuklarınıza unutamayacakları Ramazan eğlenceleriyle hatıralarına güzel anılar katmak için tiyatroya götürün.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam