reklam
reklam

Çorum'da lise öğrencilerinden İsrail'in Gazze saldırılarına kliple tepki

Eklenme Tarihi: 9 Kasım 2023, Perşembe - 17:42   Okunma Sayısı: 27476
Çorum Mehmetçik Anadolu Lisesi öğrencileri, İsrail'in Gazze saldırılarına müzisyen Bob Dylan'ın "Blowin' in the Wind" şarkısına çektikleri kliple tepki gösterdi.

10-A sınıfı öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkati çekmek amacıyla klip hazırlamaya karar verdi.

Bob Dylan'ın Amerikan sivil hakları ve savaş karşıtı hareketlerin marşı haline gelen şarkılarından "Blowin' in the Wind"ı seslendiren öğrenciler, savaşta kundaktaki bebeklerin öldürüldüğüne vurgu yaptı.

Sınıfta seslendirdikleri şarkıya üzerinde "kanlı el lekesi" bulunan iki kundakla klip çeken öğrenciler, videoyu sosyal medya hesaplarından "Bu şarkı bundan 60 sene önce Vietnam Savaşı'nı bitiren protest bir şarkı. Umut ediyoruz ki İsrail saldırılarını da durdursun. En azından o zaman olduğu gibi sorgulatıp düşündürsün. Bu anlamda ufacık bir katkımız bile olsa bu da bize yeter." notuyla paylaştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam