reklam
reklam

İstanbul Üniversitesi’nde Bahar Sergisi

Eklenme Tarihi: 2 Haziran 2017, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 146171


İSTANBUL

İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Klasik Türk Bezeme Sanatlar Atölyesi Eğitimi program sorumlusu Prof. Dr. Nil Sarı Atölye Başkanı Şale Yavuz ve Atölye Başkan yardımcısı Gaye Özen öncülüğünde hazırlanan sergi katılım tezhip ve minyatür sanatıyla "Bahar Sergisi" düzenlendi. Geçtiğimiz hafta düzenlenen sergi İstanbul Üniversitesi Rektörlük binası giriş sergi salonunda düzenlendi. 
Bir çok sanatçının eserleri ziyaretçileri ile buluştu. İstanbul Üniversitesi’ne yolum düştü ve beni çok sevdiğim tezhip, minyatür, hat eserlerinin sergilendiği muhteşem bir sergi karşıladı. Çocuklar ile birlikte sergiyi gezip onlara bildiğim kadarını anlatıp sevdirmeye çalıştım. Her biri günler alan hatta aylar alan çalışmalar. Seyretmeye başlayınca sizi geçmişe alıp götürmesi ayrı bir huzur veriyor. Büyük şehrin aşırı yoğunluğundan dolayı insanlarda aşırı stres gerginlik yaşanıyor, bu kadar koşturmacanın içinde kendinize bu kadar özel olan sizi geçmişe alıp götürecek eserleri görmek huzur verecek. Biraz strese dur deme zamanı geldi..

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam