reklam
reklam

ERA Okulları’nda muhteşem yıl sonu kutlaması

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2017, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 132148


İSTANBUL

 Yaz tatili yaklaşırken bir çok eğitim kurumu, bir yıllık çalışmanın emeği, gururunu ve yorgunluğunu eğlenceli yıl sonu kutlamaları ile  atarlar. Bir yıl boyunca sıkı bir şeklide çalışan eğitim kurumu değerli öğretmenleri ve de öğrencilerin el birliği ile hazırlanan birbirinden özel bu gecelerde birlikte eğlenerek vakit geçirmek ve güzel anılarla bir eğitim dönemine noktalayarak bir yaş daha büyümenin en tatlı anlarıdır bu tür etkinlikler.  
Böylesine özel bir etkinliği de ERA Okulları hazırladı.  ERA Okulları’nın geleneksel yıl sonu kutlama programının bu yılki sunucusu Hakan Doğanay oldu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. ERA Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Birol Özkan, yaptığı açılış konuşmasında gençlere olan inancından bahsetti: “Sevgili gençler, güzel kardeşlerim... Eğitim, hayatımızda doğumdan ölüme kadar olan bir süreç. Doğumumuzdan 7 yaşına kadar anne ve babamızdan eğitim alırız. Bu süreçte iyiyi, doğruyu ve güzeli aile ortamında öğreniriz. 21-22 yaşına kadar öğretmenlerimizden eğitim alırız. 23-24 yaşından sonra ise kendi kendimizin öğretmeni oluruz. 47 yaşındayım ve arkamdan gelen gençleri gördüğümde umutla doluyorum. Gençler hayallerini hiçbir zaman kaybetmemeli. Anne babalar ve öğretmenler de onlara her zaman destek olmalı.”dedi.
Birol Özkan’ın konuşmasının ardından programa öğrencilerin hazırladığı ihtişamlı defile ile devam edildi. Yıl boyunca Joan Miro, Pablo Picasso, Frida Kahlo, Osman Hamdi Bey gibi dünyaca ünlü sanatçıların hayatını ve resimlerini çalışan ERAlı öğrenciler, sanatın öyküsünü hazırladıkları işleri defilede sergilendi.
Ardından, programın aile ve öğrenciler için en heyecanlı kısımlarından biri olan ödül törenine geçildi. İki aşamalı törende ilk önce ERA Okulları ulusal ve uluslararası bilim, spor ve sanat dallarında ödül alan öğrencilere ödülleri verildi. Ardından ERA Okulları Türkiye geneli TEOG birincileri ödüllerini aldılar.
Kutlamalara, ERA Okulları yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilerin harika performansları ile devam edildi. Şarkı söyleme, dans ve bale gibi alanlarda gösteriler yapıldı, dereceye girenlere ödülleri verildi.
ERA Okulları yıl sonu kutlaması, Hakan Doğanay’ın sahne performansı ve Mustafa Ceceli’nin konseri ile sona erdi. 

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam