reklam
reklam

Sinop Göller Köyü Derneği Kadın Kolları Anneler Günü’nü kutladı

Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 294003


İSTANBUL

Göller Köyü Derneği Kadın Kolları Başkanı (3 çocuk annesi) Şerife Özen. Yeni başkan hizmet etmeye hızlı bir şekilde başlayarak art arda bir çok etkinlik yapamaya gayret ediyorlar. Şerife Özen başkan şunları söyledi. " Ben yeni göreve başladım kaç yıldır derneğin içindeyim büyük bir hevesle göreve geldim. Tüm üyelerimizin desteğiyle elimizden geldiği kadar hizmet etmek istiyoruz. Yaptığınız etkinliklere çok yoğun katılım olması bize ayrıca daha çok gururlandırıyor, daha çok çalışma isteği doğuruyor. Katılan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz". 
Göller köyü Derneği Kadın Kolları seçildikten sonra ilk olarak hanımlarla birlikte Ataşehir'de CHP Milletvekili İlgezdi’yi ziyaret etti.1 Nisan'da 5 otobüs kiraladık 200 kişi ile birlikte Çanakkale Şehitliğini ziyaret ettiler. Sinoplu Siyad Kadın Kolları başkanlığı yaptığım için ve bir hemşerim olarak yeni başkanı ve ekibini kutluyorum. İnanıyorum ki çok güzel işler yaparak hemşerilerimize hizmet edecekler. Her zaman ben de elimden gelen desteği vereceğim  ve başarılar diliyorum. Dernek Başkanı Sefer Göller Köyü Derneği 2000 yılında Ataşehir Küçükbakkalköy’de kuruldu. Sinop Göller Kültür ve Yardım laşma Derneği 2005 yılında kültür faaliyetlerini kurarak Türkiye'nin çeşitli bölgelerinin oyunlarında yansıtmak kültürünü tanımak için  Folk guruplara kurdu . Folklor oynayan çocuklar hepsi Sinoplu ve 8 gurupları var. Derneğin çocuklara kadınlar destek vererek her zaman yanlarında olup her türlü katkıyı sağlayan kurumsal bir sivil toplum kuruluşudur.

 

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam