reklam
reklam

Ayna ayna söyle bana en güzel kim bu Dünya'da

Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 156754

İSTANBUL 

Noz Ayna’nın Beşiktaş Yıldız'daki satış ofisinde  öncelikle bu kadar çeşitli,  farklı modeller, kaliteli ve hepsi birer sanat eseri olan aynalar olduğunu bilmiyordum. Aynalar hakkında bilgi almak istedim ve duyduklarıma çok şaşırdım. En ilginci de kişiye özel ayna tasarımlarının olması idi ve bu beni çok etkiledi. Tabi ki  Nigar hanım  Sinop Gerzeli  bir hemşerimiz  olması ayrıca gurur verici benim için. Hemen sormak istedim bu kadınların en özel eşyası hakkında bilgiler almak için.
 Malzemeleriniz neler, hangi tür ahşap kullanıyorsunuz? 
Biz ayna kalitesi olarak Flotal kullanıyoruz, ahşaplarımız Medefe, aynaları müşterilerimizin zevkine göre beraber karar verip tasarım yapıyoruz. Burada çok fazla elimizde çeşidimiz yok, en çok kişiye özel tasarım yapıyoruz onun için hazırda fazla çeşitlerimiz bulunmuyor. 
 Tasarımları kim yapıyor? 
Genelde ben yapıyorum, eşim de yapıyor ve beraber tasarladığımız da oluyor.
Ahşap malzeme olarak ne kullanıyorsunuz? 
MDF tercih ediyoruz, bizim için ayna camının kalitesinden ahşabın kalitesi her şeyden önce geliyor. 
 Bu sektördeki hedefiniz nedir? 
Bizim hedefiniz Türkiye'de ve Dünya'da marka olmak çünkü en iyi malzemeleri tasarlıyoruz. Bunu da müşteri potansiyeli olarak müşteri memnuniyeti olarak yakaladığımıza inanıyorum. Bizim en üst düzeyde de müşterimiz var en alt düzeyde de, önemli olan kalitemizle müşteri memnuniyeti. 
 Nigar hanım en çok hangi modeller trend? 
Genelde klasik modellerimiz, altın varaklı modeller rağbet görüyor. 
 Özel bir sorum olacak eşinizle neredeyse yirmi dört saat bir aradasınız, sıkılmıyor musunuz, bu zor oluyor mu? 
Biz lisede tanıştık ve evlendik. 22 yıl oldu ve hep beraberiz, Birbirimize saygımızı sevgimizi hep aynı seviyede tuttuk. Aynı iş yerinde beraber uyum içinde çalışmaya devam ediyoruz ve iki kızım bir oğlum var. Kızlarım da yardımcı oluyorlar ve ailecek hep birlikte çalışıyoruz. 
Gerçekten birbirinden özel tasarımlar, bize vakit ayırıp hoş sohbetiniz  misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu sektörde bu kadar kaliteli, disiplinli çalışarak hedeflediğiniz gibi bir numara olacağınıza inanıyorum ve  başarılar diliyorum.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam