reklam
reklam

2. Cam kumbaramıza da kavuştuk

Eklenme Tarihi: 24 Nisan 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 181544


İSTANBUL-

Geçtiğimiz aylarda  yaptığım geri dönüşüm ve değerli atıkların tekrar geri kazanılması adına yaptığım haberde camın atık olarak değerli bir materyal olduğuna dikkat çekerek mahallemizde bir cam kumbarasının olduğuna değinmiş ve mahalle sakinleri adına ben de bir Küplüceli olarak Pazar sokağımızın yakınlarına ikinci bir cam kumbarası talebinde bulunmuştum. Üsküdar Belediyemiz çalışanlarından sevgili Fatoş hanım konuya duyarlı bir yaklaşımla bana geri dönüş yapmış ve detaylı konuşmamızda bir kumbara sözü almıştım.
Daha sonrada sokakta başı boş dolaşan köpekler hakkında görüşmeye gittiğimde Fatoş hanımla yüz yüze tekrar ricamı ilettim. Kendisi ilgilendiklerini ve uygun olan yer incelemesinin yapılacağını söyledi. Mahallemizde yeni açılan Şehit Cengiz Hasbal Parkı’mıızn hemen yan kısmına bir tane cam kumbarası ve iki adet yer altı çöp konteyneri yerleştirildi. 
 Daha temiz bir Küplüce ve geri dönüşüm için mahalle sakinleri olarak bizler de elimizden geleni belediyemiz ile birlikte yapacağız.  Üsküdar Belediyesi, tüm çalışanlarına ve özellikle Fatoş hanıma teşekkürlerimi gönderiyorum. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam