reklam
reklam

23 Nisan’ın en sağlıklı hediyesi

Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 143920


İSTANBUL-

 23 Nisan coşkusunu kutlayacak minikler için çeşitli etkinlikler düzenlenir ve sevenleri tarafından onları mutlu edecek hediyeler verilir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı için en sağlıklı seçeneğiniz hediyelerin vazgeçilmezi meyve demetleri olabilir. Gelecek nesillerin büyükleri olan çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı portakal, çilek, kivi, ananas ve elma gibi taze meyveler eşliğinde oluşturulan sağlıklı meyve aranjmanları ile kutlayan Nefis Demet, vitamin ve kalsiyum deposu olmasıyla hediyeler arasında fark yaratıyor.
Siz de yarının büyükleri bu günün minikleri olan tüm sevdiklerinize onların en güzel bayramında hem sağlıklı hem de rengarenk meyve sepeti ikram etmek isterseniz Nefis Demet sizin için iyi bir seçenek olacak.

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam