reklam
reklam

Bostancıspor farklı kazandı

Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2023, Cuma - 21:33   Okunma Sayısı: 87253
İstanbul 2.Amatör Ligi 15.grupta, Bostancıspor, Kartal 75.Yıl Stadında oynanan maçta Üsküdar Salacak'ı 5-1 yendi.

İstanbul 2.Amatör Ligi 15.grupta, Bostancıspor, Kartal 75.Yıl Stadında Üsküdar Salacak ile karşılaştı.

Müsabakayı İl hakemi Kemal Enes Yıldırım yönetirken, yardımcılıklarını Ümit Ayhan ve Muhammet Akçaoğlu yaptı. Saha komiseri olarak da Cemal Sivrikaya görev yaptı.


Bostancıspor

Karşılaşmanın 24.dakikasında gelişen Bostancı atağında, Uğur Camcı'nın derinlemesine pasıyla Doğukan Yeke, ceza sahasında topla buluştu. Ara transferde 1.Amatör Lig ekiplerinden Kavakpınar'dan transfer edilen Doğukan topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 44.dakikada ceza sahası içinde topu kontrol eden Yunus Emre Çetin, topu ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkarttı. İlk yarıyı Bostancı, bu gollerle 2-0 önde kapattı.

İkinci yarının 60.dakikasında arka direkte topa dokunan Yunus Emre Çetin kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. 2004 doğumlu genç oyuncu bu sezon U18 takımı da dahil toplamda 10.golünü atmış oldu. 64.dakikada gelişen Üsküdar Salacak atağında 2005 doğumlu Timurhan Turan ceza sahası içinde topla buluştu. Kalecinin üzerinden topu aşıran Timurhan topu ağlara göndererek, farkı ikiye indirdi. U18 takımında da forma giyen genç futbolcu bu sezon ki toplam gol sayısını 7'ye çıkartmış oldu. 70.dakikada gelişen Üsküdar Salacak atağında ikinci yarıda oyuna giren Yusuf Bingül'ün vuruşunda top,  kale direğinin içine çarpıp geri döndü. 88.dakikada sol kanattan gelişen Bostancı atağında, Sercan Afşar, Murat Kaya tarafından ceza sahası içinde düşürüldü. Karşılaşmanın orta hakemi  Kemal Enes Yıldırım, tereddütsüz penaltı noktasına gitti. Atışı kullanan Hüseyin Eren Çebi, top ağlara göndererek skoru 4-1 yaptı. Ara transferde  1.Amatör Lig ekiplerinden Fetih Kelkit'ten transfer edilen günün başarılı ismi Uğur Camcı, maçın 90.dakikasında asistlerinden sonra, başarılı futbolunu bir de golle süsleyerek skoru ilan etti. Karşılaşmayı 5-1 kazanan Bostancı, 5.galibiyetini alarak puanını 17'ye çıkarttı ve 6.sıradaki yerini korudu. Üsküdar Salacak ise 4 puanda kaldı. Ligin 13.haftasında Üsküdar Salacak evinde Ömerlispor ile Bostancı ise deplasmanda Maltepe Kültürspor ile karşılaşacak.

HABER: MURAT İLTER


Üsküdar Salacak

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam