reklam
reklam

Kirazlıtepe U17 gol yağdırdı

Eklenme Tarihi: 24 Nisan 2023, Pazartesi - 17:29   Okunma Sayısı: 124700
İstanbul U17/B Ligi'nde Üsküdar temsilcisi Kirazlıtepe U17 takımı, Beykoz 1908'i 5-0 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini devam ettirdi.

İstanbul U17/B Ligi 31.grupta haftanın en önemli maçında lider Kirazlıtepe ile şampiyonluk adaylarından Beykoz 1908 karşı karşıya geldiler. Kanlıca Stadındaki maçı, Furkan Şenel, Emirhan Tercan ve Muhammet Akçaoğlu hakem üçlüsü yönetirken, saha komiserliğini Kamil Osman Alev yaptı.

Grubun sıralamasını yakından ilgilendiren maçın ilk 25 dakikası oldukça gergin geçti. Karşılaşmanın hakemi Furkan Şenel, 6 sarı kart çıkartırken, Beykoz 1908 takımından Kerem ve Serkan'ı kırmızı kartlar saha dışına gönderdi. 9 kişi kalan rakibi karşısında baskıyı arttıran Kirazlıtepe, 27.dakikada Yusuf Uygun'un golüyle 1-0 öne geçti. İlk 40 dakika Üsküdar ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının 43.dakikasında Talha Yıldız farkı ikiye çıkartan golü attı. Bu sezon U16 takımında da forma giyen 2007 doğumlu Talha, 6.golünü kaydetti. 50.dakikada Yusuf Uygun, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak farkı üçe çıkarttı. 67.dakikada Beykoz 1908 takımından Tunahan Küçükşahin ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderince skor 4-0 oldu.  75.dakikada sahneye bir kez daha Yusuf Uygun çıktı. Hat-trick yapan 2006 doğumlu sporcu, bu sezon U18 de dahil olmak üzere 10.golüne imza atmış oldu. Zorlu karşılaşmayı 5-0 kazanan Üsküdar temsilcisi Kirazlıtepe, 4'de 4 yaparak liderliğini sürdürdü.

Dördüncü maçlarından da galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kirazlıtepespor Teknik sorumlusu Yasin Torun, ''Maçın başlamasından itibaren futbol olarak çok ağır bastık. Yarı sahayı geçemeyen rakibimiz agresif ve sert bir oyun oynamaya başladı. 25.dakikadan itibaren kartlar ardı ardına gelmeye başladı. İlk yarının son 10 dakikasında rakibimiz 2 kırmızı kart görürken, kazandığımız frikikten ilk golümüzü bulduk. İkinci yarıda rakibimiz oyundan düştü. Adeta tek kale oynayarak sahadan farklı galip gelmeyi başardık. Amacımız grubumuzu ilk sırada tamamlayarak gelecek sezon U18/A Ligine yükselmek'' diye konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam