reklam
reklam

Ağrı Tanıtım Günleri, İstanbul Maltepe sahilde düzenlendi

Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 194227

İSTANBUL-
Maltepe Sahil Fuar alanında her hafta başka bir ilin tanıtımı yapılıyor. 28 Mart- 4 Nisan günleri arasında Ağrı İlimizin tanıtımı yapıldı. Ağrı Tanıtım Günleri yoğun bir törenle açıldı. Açılışta ünlü sanatçılar sahne alarak türkülerini seslendirdiler.  
Sevilen Sanatçımız Dilber Ay, çok hasta olduğunu söyleyerek,  ‘’Hastaneden imza atıp çıktım, bu özel gün için söz verdim. Ne olursa olsun bu günü kaçıramazdım’’ dedi. Sanatçı duyarlılığın yürekten olduğunu, halkın gönlünde taht kurmanın kolay olmadığını bir kez daha göstermiş oldu. Sevgili Sanatçımız Dilber Ay hanımla, Programdan sonra yaptığımız röportajda, 
Ben Sinopluyum dedim ve kendimi tanıttım.  Değerli sanatçımız Dilber Ay, "Sinop Türkiye'nin incisi  yalancı cenneti, tüm Sinop'a Sinoplulara sevgilerimizi saygılarımızı yolluyorum’’ dedi. 
Kendisine çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah uzun ömürler versin. 
Ağrı Kültür Federasyonu Başkanı M. Nuri Aydemir  ile  yaptığımız röportajda, Ağrılılar olarak böyle büyük bir organizasyon ve tanıtımı ilk defa gerçekleştirdik; Bu vesile ile bütün Ağrılı Hemşerilerimizin, STK ve değerli mensuplarının ve Ağrıyı seven dostlarımızın Ağrı ilimize sahip çıkmasını ve destek vermesini bekliyoruz. Ağrı Federasyonu olarak İstanbul Anadolu yakasında yaptığımız bu ilk etkinlikte bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam