reklam
reklam

Aydınlatma işi yaptırılacaktır

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2023, Salı - 12:18   Okunma Sayısı: 40221

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. aydınlatma hizmeti alacaktır. İhale Grup Numarası verilen işler ayrı ayrı ihale edilecek olup ihale sonucunda her grup için ayrı sözleşme imzalanacaktır. İhaleye katılım için İhale Dokümanının imza karşılığı elden teslimi ya da KEP üzerinden talep edilmesi zorunludur.

 Elektrik Dağıtım, İletim ve Üretim Şirketlerine yapılmış KET/ Yapı Bağlantı/ ENH/ AG-YG(OG) Elektrik Tesisi/Aydınlatma Yapım İşleri

İhale konusu hizmetlerin karşılanabilmesi için gerekli alt yapı, makine teçhizat, araç, donanım, yazılım, personel gereksinimi ve bunların mevcut sisteme entegrasyonu gereksinim şartları İhale Dokümanında tanımlandığı şekilde sağlanacaktır. Bu hususta taahhütnameler (Teknik Personel ve Makine-Teçhizat Taahhütnamesi) verilecektir.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ilanında belirtilmiştir.

İlan.gov.tr’de duyurulan ilanın metnine ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: İLAN HABERİ
Editör: İLAN HABERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam