reklam
reklam

Hatay'da enkaz altında kalan kadın 52 saat sonra kurtarıldı

Eklenme Tarihi: 8 Şubat 2023, Çarşamba - 12:46   Okunma Sayısı: 37217
Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, ağlayarak kurtarma görevlilerinin yüzlerini okşayan kadının "Teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum" ifadeleri yer alıyor.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde Hatay'da 1 kişi 52 saat sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince enkazdan sağ çıkartıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye arama kurtarma ekiplerinin Hatay'da deprem bölgesindeki çalışmaları devam ediyor.

Ekipler, yoğun çalışmalar sonucu Semra Et'i enkaz altından çıkarmayı başardı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin enkaz altından çıkarılan kadınla konuşmaları, kadının ağlayarak arama kurtarma görevlilerinin yüzlerini okşaması ve "Teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum." şeklinde ifadeleri yer alıyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam