reklam
reklam

TÜGİK Genel Başkanı Güral: Yatırım, istihdam ve üretim mücadelemizde bizlere moral ve motivasyon sağlamasını diliyoruz

Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2022, Cuma - 22:11   Okunma Sayısı: 41591
Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, sanayide kullanılan elektrikte sağlanan indirimin üretici ve yatırımcının önünü açacak düzeyde önemli bir destek olduğunu belirtti.

Güral, AA muhabirine, sanayide kullanılan elektrikte sağlanan indirimin üretici ve yatırımcının önünü açacak düzeyde önemli bir destek olduğunu belirterek, bu gelişmenin üretim ve ihracat ivmesine katkı sunacağını söyledi.

Güral, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'mız Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı'mız Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı'mız Nureddin Nebati'nin katkılarıyla sağlanmış olan bu indirimden dolayı iş camiası olarak memnuniyet duyduk. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat mücadelemizde bizlere moral ve motivasyon veren bu desteğin doğal gaz fiyatlarında da sağlanmasını diliyor, başta Cumhurbaşkanı'mız olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam