reklam
reklam

Hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2022, Pazartesi - 12:22   Okunma Sayısı: 114802
İstanbul Süper Amatör ve 1.Amatör Lig'lerinin başlamasına bir hafta kala, takımlar kadrolarını şekillendirerek kamp çalışmalarına ve hazırlık maçlarına ağırlık vermeye başladılar.

2022-2023 sezonu İstanbul Süper Amatör ve 1.Amatör Lig'lerinin başlamasına bir hafta kaldı. Takımlar hazırlık çalışmalarına hız verdi. Sezon hazırlıklarına Belgrad Ormanları'n da yaptığı çalışmalarla devam eden Eyüpsultan temsilcisi Akşemsettin Parsellerspor hazırlık maçında Alibeyköyspor'u mağlup etmeyi başardı. Gelecek sezon yeniden BAL'a yükselmeyi hedefleyen Alibeyköyspor ise kadrosunu iki önemli isimle takviye etti. İstanbul ve Esenyurt Orduspor hazırlık karşılaşmasında Yeni Ufukspor'a yenilmelerine rağmen, oynadıkları futbolla gelecek için ümit verdi. Transfr dönemini kapatan Başakşehir Spor, sezon öncesi kamp çalışmaları için Edirne'ye Enes Kamp Merkezi'ne gitti. İstinyespor, hazırlık maçında BAL ekiplerinden Kavacıkspor'u deplasmanda yenmeyi başardı. Ümraniye temsilcisi İnkilapbir spor yeni sezon hazırlıklarına dostluk maçlarıyla devam etti.

Eyüpsultan derbisini Parseller kazandı

İstanbul Süper Amatör Ligi 6.grupta mücadele edecek olan Eyüpsultan temsilcisi Akşemsettin Parsellerspor yeni sezon hazırlıklarına Belgrad Ormanları'n da yaptığı çalışmalarla devam ediyor. Teknik direktör Selçuk Eren yönetiminde yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Akşemsettin Parseller, çalışmalarında kuvvet ve dayanıklılığa ağırlık veriyor. Yeni sezona zinde ve kondüsyonlu girmek için çalışmalarını bu yönde sürdüren yeşil-beyazlılar hazırlık maçında Alibeyköyspor'u mağlup etmeyi başardı. Alibeyköy stadında oynanan karşılamayı yeşil-beyazlılar Resul, Oğuzhan ve Cüneyt'in golleriyle 3-0 kazanmayı başardı. Maçı Akşemsettin Parseller Başkanı Ahmet Malatyalı ve sportif direktör Fuat Akbulak da takip etti. 2022-2023 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligi'nde kendi altyapısından yetişen genç futbolcular ile mücadele edecek olan Akşemsettin Parsellerspor, bu hazırlık maçıyla maçlara hazır olduklarının mesajını verdiler. Yeşil-beyazlılar yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Denizköşkler ile yapacak. Akşemsettin Parsellerspor evindeki ilk maçında ise ligin 2.haftasında İFA'yı konuk edecek.

Alibeyköyspor kadrosunu güçlendirdi

Süper Amatör Lig 8.grupta mücadele edecek olan Türk futbolunun köklü kulüplerinden Alibeyköy Spor, yeni sezonda yeniden profesyonel liglere dönmenin umudu ile iddialı bir kadro kurmaya devam ediyor. Eyüpspor altyapısında yetişen ve profesyonel kariyerinde olan genç kaleci Özcan Coşkun'u kadrosuna katan Eyüpsultan temsilcisi bu sezon kalesini gole kapatmak istiyor. Turuncu-mavili ekip son olarak transferde yılın bombasını patlattı. Geçtiğimiz sezon Çorlu Kültürspor formasını giyen deneyimli orta saha oyuncusu Barış Bakır’ı kadrosuna katan Alibeyköyspor, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirmiş oldu. Daha önce profesyonel olarak TFF liglerinde 215 maçta forma giyen Barış Başar, rakip filelere toplam 24 gol gönderdi.

İstanbul ve Esenyurt Orduspor umut verdi

Süper Amatör Lig 7.grupta mücadele edecek olan İstanbul ve Esenyurt Orduspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Mor-beyazlılar hazırlık karşılaşmasında Yeni Ufukspor'a 2-1 yenilmelerine rağmen, oynadıkları futbolla gelecek için ümit verdi. İstanbul ve Esenyurt Orduspor'un teknik direktörü Oğuz Karakaya yeni sezonda ofansif gücü yüksek, prese ve dayanıklılığa dayalı bir futbol anlayışıyla heyecan verici bir takım izlettirmek istediklerini söyledi. Lig öncesi yardımcı hoca Eren Ak ile birlikte sıkı bir idman dönemine girdiklerinin altını çizen Karakaya, transfer dönemini henüz kapatmadıklarını, birkaç takviye ile kadrolarını güçlendireceklerini söyledi. Tüm hedeflerinin 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer almak olduğunu hatırlatan Karakaya, yeni sezonda koşan, mücadele eden ve hep golü düşünen bir ekip görüntüsü çizeceklerini belirtti. Oyuncularının motivasyonun her geçen daha da arttığına değinen Karakaya, bol, bol hazırlık maçı yaparak lige hazır hale geleceklerini söyledi. Ligdeki ilk maçını deplasmanda Boyacıköy ile yapacak olan İstanbul ve Esenyurt Orduspor, seyircisi önüne Üsküdar Futbol Yatırımları maçıyla çıkacak.

Başakşehirspor kamp için Edirne'ye gitti

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grupta mücadele edecek olan Başakşehir Spor, sezon öncesi kamp çalışmaları için Edirne'ye gitti. Enes Kamp Merkezi'nde yeni sezona hazırlanacak olan sarı-yeşilliler, kadrosunu oluşturarak transfer dönemini kapattı. Kadro olarak hazırlıklarını tamamladıklarının altını çizen Başakşehir Sportif Direktörü Ünal Özbey, sezon öncesi her dönem olduğu gibi bu dönemde son hazırlıklarını kamp çalışmalarıyla tamamlayacaklarını belirtti. Kadrolarının tamam oldupunun altını çizen Özbey, çok ekstra bir oyuncu olursa kadrolarına katabileceklerini söyledi. Beş günlük kamp sonunda takım olarak daha da güçlü bir şekilde sezona hazır hale geleceklerine vurgu yapan Özbey, lig öncesi son hazırlık maçını BAL ekiplerinden Beylikdüzü ile yapacaklarını söyledi. Başakşehirspor, ligdeki ilk maçını evinde Karacaahmet Aygen ile yapacak.

İstinye deplasmanda güldü

Süper Amatör Ligi 8.grupta mücadele edecek olan İstinyespor, hazırlık maçında BAL ekiplerinden Kavacıkspor ile karşılaştı. Kavacık 15 Temmuz Şehitler Stadında oynanan mücadelenin ilk yarısını 1-0 yenik tamamlayan İstinyespor, ikinci yarıdaki oyunu ile sahadan 3-2 galip ayrıldı. Maça hızlı başlayan Kavacıkspor 22.dakşkada Kadir'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısının ilk dakikasında İstinyespor, Mertcan ile skora denge getirDİ. 73.dakikada Mertcan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek kırımızı-yeşilli ekibi 2-1 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra ikinci yarıda Serhat'ın yerine oyuna giren Berat skora dengeyi getiren golü attı. Son dakikaları büyük çekişme içinde geçen maçta her iki takımda kazanmak için üst üste ataklar yaptı. Bitime 5 dakika kala ikinci yarıda Malik'in yerine oyuna giren Tanju şık bir kafa vuruşu ile İstinyespor'u 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı-yeşilliler maçtan 3-2 galip ayrılmayı başardı. İstinyespor, ligdeki ilk maçını evinde Alibeyköyspor ile yapacak.

İnkilapbir ilk maçını kazandı

İstanbul 1.Amatör Ligi 16.grupta mücadele edecek olan Ümraniye temsilcisi İnkilapbir spor yeni sezon hazırlıklarına dostluk maçlarıyla devam ediyor. 2022 – 2023 sezonu hazırlıklarını sürdüren 1. Amatör Ligin iddialı şampiyonluk adaylarından olan Ümraniye temsilcisi İnkilapbirspor, ilk hazırlık maçında Sancaktepe temsilcisi Sarıgazispor ile karşılaştı. Sarıgazi Stadında oynanan mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Tempolu başlayan maçın ilk yarısının ilk dakikalarında Ahmet Patacı’nın golü ile 1-0 öne geçen İnkilapbirspor, Sarıgazispor’lu Cansın Taygun Topal’ın penaltı golüne engel olamadı ve ilk 45 dakika 1-1’lik skorla sonlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan İnkilapbirspor, Uğur Sağlam’ın penaltıdan bulduğu golle mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi. Mavi-beyazlılar, yeni sezonun ilk maçını evinde Çekmeköyspor ile yapacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam