reklam
reklam

İçindeki müzik aşkı, ona şarkı besteletti

Eklenme Tarihi: 14 Mart 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 145295

Uzun yıllar taksi şoförlüğünün ardından içindeki müzik aşkına  dur diyemeyen Sinoplu Sanatçı Cengiz YOLALAN bize kendini ve müzik kariyerine geçişini anlattı.   
17 yıldır çok severek taksicilik yaptım, geçimimi sağladım, insanları iyi tanıdım, yıllarca müşterilerimizin dertlerine kederlerine ortak oldum. İnsanlarımız çok dertli bunun içinde hüzünlü eserler değil, insanları bir nebze olsun neşelendirmek, morallerini düzeltmek, için hüzünlü eserler değil neşeli eserler okumayı seviyorum. Ben 1975 yılında Gerze Türkmen köyünde bir çiftçi çocuğu olarak doğdum. İçimdeki müzik tutkusunu yenemeyerek, 1991 yılında İstanbul’a geldim. Her sanatçının kaderin değiştiği Unkapanı’na geldim. Burada sanatçı büyüklerimle abilerimle tanıştım, kaset yapmaya karar verdim. Elimdeki imkansızlıklara rağmen çok çalışarak, 2010 da ilk albümüm olan ‘‘Sinopluyum Sinoplu’’  albümünü çıkararak müzik piyasasına girmiş oldum. 2014 yılında 2.Albümüm olarak ‘‘Yakarım Ankara’yı’’ albümümü piyasaya çıkardım. Daha sonra albümüm çıkış türküsüne klip çektim ve çok beğeni aldım.
Bu arada SRT TV’de 3 ay program yaptım. İzleyicilerimle buluşma imkanım oldu ardından TV 58 ekranlarında 4 ay Cengiz Yolalan Şov Programı yaptım
Mart ayının başında Sami Yalçın ile birlikte çalıştığımız TAKSİCİYİM albümünü çıkardık. Albümü  tanıtım gecesi çok iyi geçti. Bu gecede Zeynel Parmaksız, benim gecemin programının sunuculuğunu üstlendi. Kendisine çok teşekkür ederim. 
Gecede beni yalnız bırakmayan SİYAD onursal başkanı İsmail Kabakçı Sİyad Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu Boydef Başkanı Abdullah Şirin başta olmak üzere tüm şube başkanlarıma, hemşerilerime, dostlarıma, hayranlarıma çok teşekkür ederim. Ayrıca TAKSİCİYİM parçasını besteleyen Gurbetçi Ali’ye selam ve saygılarımı göndererek çok teşekkür ederim.  

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam