reklam
reklam

Vatan Severler Partisi kongreleri başladı

Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2022, Çarşamba - 08:52   Okunma Sayısı: 57712
Türkiye genelinde kongre sürecini başlatan Vatansverler partisi ilk ilçe kongresini Ankara Altındağ’da yaptı.

Vatan Severler Partisi Ankara ili Altındağ ilçesi  Birinci olağan kongresi  Ankara il Başkanı  Adem Kılınçer'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  

Kongrede Divan Başkanlığı görevini Kenan Durkaya üstlenirken, divan üyelikleri görevlerini  Hediye Çalbıyık ve Eyyüp Özbek yaptı.

Kongrede Yalçın Cesur başkanlığındaki Vatan Severlerler Partisi  Ankara Altındağ ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu;

Sedat Cesur

Sedat Tetik

Dündar Ercan

Fedai Sağlam

Safiye Üreğin

Cafer Kol

Gülfer Neşeli

Yaşar Cesur

Fatma Cesur

Sabri Serhat Neşeli

Bilal Akra

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları için saygı Duruşunda bulunulmasını ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan kongrede ilçe başkanı olarak seçilen Yalçın Cesur söz aldı. Bir teşekkür konuşması yapan Yalçın Cesur şunları söyledi; “Vatan Severler Partisi değerli  Dava Arkadaşlarım. Bizi bu kutlu  günümüzde yalnız bırakmayan çok kıymetli  Hemşerilerim. Partimizin Altındağ ilçe kongresine hoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz.

Bu güzel Altındağ ilçemizdeki kongremizde sizlerle birlikte yürümekten  onur ve gurur duyarım. Başta büyük önder Gazi  Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyet'inin temellerinin yerine ve Çizgimizi bozmadan Altındağ ilçemizin kurucu  Başkanı ve bu sorumluluğu taşımak Ayrıca büyük bir gurur kaynağıdır.

Bu sorumluğu bana layık gören Başta değerli Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser ve il Başkanımız Adem Kılınçer'e Teşekkürlerimi Sunar. Bu görevi hakkı lâyıkıyla  yerine getireceğime söz veriyorum. Üzerimize düşen görevi yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ne mutlu Türküm diyene.”

 

Vatan Severler Partisi Kurucu  Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Ankara ili Altındağ ilçe kongresini başarıyla gururla gerçekleştirdik.

Vatan Severler Partisi Ankara ili Altındağ ilçe Başkanı olarak Yalçın Cesur Başkanımızı seçilmiş olmasından dolayı tebrikler ediyoruz. Başarılarının artarak devamını diliyoruz

Vatan Severler Partisi Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde Aziz Türk Milletimizin teveccühünü kazanmaya artarak devam etmektedir.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam