reklam
reklam

Proje ve Aday Yönetim Kurulu Üyeleri Tanıtım Toplantısı

Eklenme Tarihi: 10 Mart 2017, Cuma - 12:00   Okunma Sayısı: 119255

İSTANBUL- SİYAD Genel Başkan Adayı Sedat Özmen' in "Proje ve Aday Yönetim Kurulu Üyeleri Tanıtım Toplantısı İstanbul/Sancaktepe ilçesinde yapıldı.
Motta Restoran’da yapılan toplantıya Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail ERDEM, SİYAD eski Genel Başkanları Şevket TIRIL, İsmail KABAKÇI, Sebahattin SUNGUR, Sinoplu basın mensupları, köy dernek başkanları, SİYAD şubeleri Dernek Başkanları ve çok sayıda SİYAD delegesi ve çok sayıda Sinoplu hemşerilerimiz  katıldı. 
Yönetim Kurulu Aday üyeleri Slayt gösterisi ile tanıtıldı. Neler yapacaklarını sırasıyla anlattıkları ve  birbirinden özel projelerin tanıtıldığı toplantı, havuz başında hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.
Sedat Özmen ve aday yönetim kurulu tek kelime ile harika projeler hazırlamış, Sinop dernekçiliğinin baba ocağı olan SİYAD’ın geleceği artık çok daha emin ellerde olacaktır. Kazanan Sinoplu hemşerilerimiz olması dileğimle açıklanan projeleri sizlere aşağıda sunuyorum.
PROJELER
- Kültür merkezi projesi 
- Piknik alanı projesi
- CRM kurumsallaşma projesi 
- Siyad Kart projesi
- Erasmus projesi
- Bilgi yarışmaları projesi
- Şubeleşme projesi
- Bölge yönetimi projesi
- İnsan kaynakları projesi
- Siyad manifestosu
- Kadın kolları manifestosu
- Gençlik manifestosu 
- Eğitim çalıştayları
- Futbol turnuvası 
- Siyad panayır
- Sinop tanıtım günleri
- Siyaset konseyi
- Cansuyu projesi
- Büyük istişare kurulu
- Siyad mülklerinin bünyeye alınması
- İdeal şube modeli
- Sinoplu şehitler köşesi
- Ahde vefa organizasyonları 
- Seçilmiş ve Atanmışlar organizasyonu
- Kültür turları
- Burs faaliyetleri 
- Genel merkez ile şubelerin entegrasyonu 
- Sinop'a çalışma ofisi

 Daha bir çok projeyi Sinoplunun hizmetine sunmak için 19 Mart’ta ki SİYAD Olağan Genel Kongresi’nde SİYAD delegesinin önüne çıkıyor. 
Başkan Adayı Sedat Özmen, konuşmasında " Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, SİYAD’ımızı ve Sinop insanının hak ettiği gerçek noktalara taşımak için yola çıktık. Ekibimizi gerçekten Sinopluya hizmet edecek, bireysel olarak kendini yetiştirmiş Sinop dernekçiliğine hizmet arzusu içerisinde olan arkadaşlarımızdan oluşturduk. Bu kadroyu büyük SİYAD ailesine tanıtmak beni onurlandırıyor. Sinop’umuzun bağrından çıkan bu kaliteli kadro, içinde hizmet arzusu olan, üstün yeteneklere sahip, vizyon sahibi, aksiyoner ve Sinop dernekçiliğini çok daha yukarılara taşıyabilecek güçtedir. Zaten şahsım bu kadronun görevi tevdi etmesiyle SİYAD Genel Başkanlığı gibi benim için çok ulvi olan bu göreve talip oldum. Biz olma adına çıktığımız bu ulvi yoldaki en büyük avantajım da ekip arkadaşlarımıza olan güvenimdir. Ekip arkadaşlarım " Başkanım sen elini koy, biz gövdemizi koyacağız" dediler. Böyle bir ekibe liderlik etmek te benim için şereftir. Allah’ın izniyle 19 Mart’ta SİYAD bu kadrolar ile yönetilmeye başlayacak ve Sinop insanı da hak ettiği yerlere ulaşacaktır. SİYAD’a gönül vermiş Sinoplular, SİYAD‘ımızı hak ettiği yere taşımak için yola çıkmış bu değerli kadroya yönetimi teslim edeceklerdir. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır." dedi.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam