reklam
reklam

Cildimiz, en değerli giysimiz onu özenle korumalıyız

Eklenme Tarihi: 2 Mart 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 135168

İSTANBUL- Güzellik, kadının varoluşundan beri büyük bir önem arz etmektedir. Kadınlar güzel ve bakımlı olmak için çeşitli uygulamalar yaparlar. Bir bayan olarak ben de güzellik konusunda sonsuz merakım olduğu için güzellik uzmanı Tuğba Hanımın kapısını çaldım ve sizler için faydası olacağını  düşündüğüm mini bir söyleşi yaptım ve sizinle paylaşıyorum. 
  Tuğba hanım, hanımlar olarak güzel bir cilde sahip olmak için ilk olarak ne yapmalıyız?
Daha güzel sağlıklı diri bir cilt için mutlaka medikal ürünler kullanmaları gerekiyor. Bu ürünleri ise güvendikleri güzellik merkezlerden temin edebilirler.
Halime hanım, öncelikle hanımların ilk yapmaları gereken ciltlerini çok temiz tutmalarıdır. Her gün sabah akşam temizleme jeli ile veya ciltlerine uygun bir ürün ile temizliğini yapmaları gerekmektedir. İkinci aşama olarak cilde uygun tonikle ciltlerini tonik uygulaması yapmaları gerekiyor. Üçüncü aşama ise cilt yapısına, yaşına uygun ve mutlaka  günlük bakım kremi kullanmaları gerekiyor. 
 Göz çevresi bakımı nasıl olmalıdır?
Göz çevresindeki ince kırışıklıkların oluşmaması için günlük yapılan  temizlikten sonra, göz kremlerini hafiften ve serçe parmaklarıyla oval bir şekilde çok hafif ovarak masaj yapacaklar, böylelikle göz çevresi bakımlarını yapmış olacaklar.
  Tuğba hanım bu günlük  bakımları yaparken bayanlar nelere dikkat etmeliler? 
Günlük bakım kremlerini yüzlerine masaj yaparak uygulamaları gerekiyor, masaj yaptıkları zaman kremler cildin alt tabakasına daha çok nüfus ediyor. Bu şekilde uygulandığında daha güzel sonuçlar alınıyor.
  Tuğba hanım  son olarak hanımlara ne tavsiye edersiniz?
Hanımlara son olarak tavsiyem, bu günlük bakımların haricinde her ay profesyonel cilt bakımı yaptırmaları gerekiyor. Şöyle izah edeyim, bunu hanımlar geleceklerine  yatırım olarak düşünsünler. Örneğin 40 yaşında 35 yaş görünecekler, kendilerini daha  güzel ve genç hissedip mutlu olacaklar. 
 Tuğba hanım, tüm bayanlar ve gazetem adına verdiğiniz bu değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam