reklam
reklam

Enerjisa ve Ayedaş uyuyor, sokak lambaları boşa yanıyor

Eklenme Tarihi: 1 Mart 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 145930

Sorumlu bir vatandaş olarak sokağımdaki arızayı ‘’186  Elektrik arıza’’ hattına hemen bildiririm. Boşa yanan sokak lambalarının ve gereksiz harcanan  elektriğin milli servetimizden  ve vatandaş olarak hepimizin cebinden gittiğini bildiğim için bu konuda oldukça hassasım. 
Dün akşam saat 18:10 civarı işten çıktım. Sokak aydınlıktı ve artık hava da geç kararıyordu.  İş yerimin olduğu caddede yol boyunca sağlı sollu olan sokak lambalarının hepsi ışıl ışıl yanıyordu ve her direkte de çift lamba bulunmakta. Her zamanki yaptığım gibi yine arıza bildirdim. Aracıma binip mahalleme geldiğimde ne göreyim! Benim mahallemde caddeden evimin bulunduğu sokağa gelene kadar yine sağlı sollu tüm lambalar yanmaktaydı ve bunlarda çift lambalıydılar. Bir süredir bunu sık yaşamaya başladım ve her seferinde bildirdim. Bir yandan da sokak lambaları için yaz ve kış saati uygulamasının bir süresimi var acaba diye düşünmeye başladım. Eğer öyleyse bile bir an önce Enerjisa ve Ayedaş’ın bununla ilgili düzeltmeyi yapmasını bekliyorum. Boşa yanan her sokak lambası ile boşa harcanan elektriğin, milli servetimizden ve hepimizin cebinden gittiği için tüm vatandaşlar bu konuda duyarlı olmalıyız. Enerji kaynaklarımızı tasarruflu kullanmalıyız ve çocuklarımızı da bu konuda eğitmeliyiz. Kısaca sadece evimizdeki lambalara  değil sokak lambalarına da sahip çıkıp enerjimizi koruyalım. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam