reklam
reklam

İstanbul Esnafspor Kaptanı Bahadır Girgin’den Örnek Davranış

Eklenme Tarihi: 8 Nisan 2022, Cuma - 23:04   Okunma Sayısı: 64164

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından İstanbul Esnafspor’da takım kaptanlığı yapan Bahadır Girgin, her  Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da  ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla örnek bir davranışa imza atıyor.

Oynadığı birçok amatör takımda kaptanlık yaparak şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu Bahadır Girgin, daha önceden tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine kapı kapı dolaşarak gece gündüz demeden yardım kolisi dağıtıyor. Aynı zamanda iş insanı olan Girgin ve ekibi ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi yardımı yaparken aynı zamanda hayır yapmak isteyen vatandaşların yardımlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

İstanbul Esnafspor Kaptanı Bahadır Girgin “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını ve en çokta bu mübarek günlerde durumu olmayan vatandaşlarımıza bir nebze faydalı olmak adına koli yardımlarımızı yapmış bulunmaktayız. “

Mübarek Ramazan ayında yaptığı yardımlarla birçok aileye erzak kolisi dağıtımı yapan İstanbul Esnafspor Kaptanı Bahadır Girgin şu ifadeleri kullandı:

“ Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını ve en çokta bu mübarek günlerde durumu olmayan vatandaşlarımıza bir nebze faydalı olmak adına koli yardımlarımızı yapmış bulunmaktayız. Bu yardımların ailelere ulaşmasında destekleri olan hayır sahiplerine ve iş insanları arkadaşlarıma ve benimle beraber gece gündüz demeden dağıtım yapan Kadir Kaya, Mahmut Kavak, Onur Demir, Hasan Yavuz, İlkay Elmacıoğlu, İsa Erçel, Murat Karaboğa ve tüm dostlarıma büyüklerime sizlerin önünde bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Allah emeği geçen tüm hayırseverlerden razı olsun” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam