reklam
reklam

İstanbul ÖHO Esnaf Odası genel kurulunda Göksel Ovacık ile yola devam

Eklenme Tarihi: 25 Mart 2022, Cuma - 12:03   Okunma Sayısı: 71746
İstanbul Otobüs, Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odasının 19. Olağan Genel Kurul toplantısı, 19 Mart Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yenikapı Dr. Kadir Topbaş Gösteri Merkezinde esnafların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Kurulda mevcut Başkan Göksel Ovacık yeniden seçilerek güven tazeledi.

İstanbul ÖHO Esnaf Odası Başkanı  Göksel Ovacık  “2018 Mart ayında yapılan olağan Genel kurul toplantısında teveccüh ve takdirlerinizle ilk defa Odamızın yönetimine seçildik ve 4 yıllık çalışma dönemimizi tamamladık. Faaliyetlerimizi icra ederken ÖHO Şirketlerimiz ile hep bir koordinasyon ve uyum içinde davrandık. Şimdi aramıza Kooperatiflerimiz de katıldı. Aynı anlayış ve stratejiyi bu kuruluşlarımızla birlikte bundan sonra da sürdürmek arzusu ve amacındayız.”

Heyecanı yüksek ve esnafların ilgi gösterdiği olduğu genel kurulda Divan başkanlığına İstanbul esnaf odaları birlik Başkan vekili Engin Türkmen, kâtip üyeliklere Selami Alan, Savaş Bolelli, Muhsin Aksungur ve Metin Yıldız seçildi.

Divan Başkanı Engin Türkmen’in selamlama konuşmasının ardından gündem okunarak, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra kürsüye gelen  Başkan Göksel Ovacık esnaf odasının 4 yıllık hizmet dönemi , yönetim kurulu faaliyetlerini ve denetim kurulu faaliyetlerini okuduktan sonra yönetim ve denetim kurulu raporları tek tek oylanarak ibra edildi.

Yönetim kurulu faaliyetleri raporu hakkında konuşma yapan Göksel Ovacık şunları söyledi;

“Değerli üyelerimiz, ekibimle birlikte 2018 Mart ayında yapılan olağan Genel kurul toplantısında teveccüh ve takdirlerinizle ilk defa Odamızın yönetimine seçildik ve 4 yıllık çalışma dönemimizi tamamladık. Bildiğiniz üzere, Odamız normal faaliyetlerinin dışında sektörümüzün İstanbul’da ki koordinasyonunu da üstlenmektedir.

Sektörün koordinasyonunu daha güçlü hale getirmek açısından profesyonel ekibin genişletilmesi için imkânlarımız nispetinde gayretlerimiz sürdürülmektedir. Sektörün Uzman, Profesyonel ve Teknik bir ekibe ihtiyacı ÖTİS çalışmaları ve uygulamaları aşamasında net bir şekilde anlaşılmıştır.

Faaliyetlerimizi icra ederken ÖHO Şirketlerimiz ile hep bir koordinasyon ve uyum içinde davrandık. Bu nedenle Şirketlerimizin değerli Başkanlarına ve Yönetim Kurullarına bir defa daha huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.

Şimdi aramıza Kooperatiflerimiz de katıldı. Aynı anlayış ve stratejiyi bu kuruluşlarımızla birlikte bundan sonrada sürdürmek arzusu ve amacındayız.

Bu 4 yıllık dönem de birlikte çalışmaktan hep onur duyduğum değerli ekip arkadaşlarıma, katkılarından, gösterdikleri gayret, yardım, hoşgörü ve desteklerinden dolayı içten teşekkürlerimi arz ediyorum.”

 

İki adayın yarıştığı secimi Başkan Göksel Ovacık kazandı

Önümüzdeki dönemin tahmini bütçe oylandı, kabul edildi. Üyeler söz alarak gündem maddeleri üzerinde görüş ve düşüncelerini aktardılar. Gündemin başkan ve yönetim kurulu seçimleri bölümünde başkan adayları Göksel Ovacık ve Sedat Şahin’e konuşma süresi verilerek projelerinin anlatması sağlandı.

2 liste halinde yapılan seçimde Göksel Ovacık ve Sedat Şahin listeleri yarıştı. Seçim sonucunda Başkan Göksel Ovacık ve yönetim kurulu, önümüzde 4 yıllık dönem için tekrar güvenoyu alarak seçilmiş oldu. Secimde; Mevcut Başkan Göksel Ovacık 443 oy, Sedat Şahin ise  297 oy aldı

Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Göksel Ovacık; Üyelerimiz istikrardan ve ÖTİS sistemine güvenden yana oy kullandı, büyük bir sorumluluk içinde, tekrar güvene layık olmaya çalışacağız, herkese desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ve emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum.”  

İstanbul Otobüs, Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odasının 19. Olağan Genel Kurul toplantısında Başkan Göksel Ovacık, adaylık konuşmasını yaparak ve ekibini Genel kurul üyelerine tanıttı. Buna göre seçilen isimler şunlar oldu:

 

YÖNETİM KURULU

Göksel Ovacık-Başkan

Nevzat Güneş

Lokman Akhan

İhsan Melekoğlu

Nihat Pelen

Yalçın Binici

Abdurrahman Çabak

Ömer Velioğlu

Nihat Aktaş

 

 

DENETİM KURULU

Hüseyin Tatlı

Hüseyin Sargın

Mehmet Nesim Koçyiğit

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam