reklam
reklam

YEKA GES-4 kapsamındaki Bor YEKA yarışmalarına başvurular 30 Mart'ta alınacak

Eklenme Tarihi: 12 Mart 2022, Cumartesi - 23:05   Okunma Sayısı: 82236

Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları Güneş Enerjisi Santralleri-4 (YEKA GES-4) yarışmaları kapsamında Niğde'nin Bor ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bor YEKA yarışmalarına başvurular 30 Mart'ta alınacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, YEKA GES-4 yarışma ilanı kapsamında hazırlanan şartnameye ve sözleşme taslağına ilişkin zeyilname düzenlendi.

YEKA GES-4 yarışmaları kapsamında Niğde'nin Bor ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bor YEKA için yapılacak Bor-1, Bor-2 ve Bor-3 yarışmalarına ilişkin başvurular, 30 Mart saat 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında alınacak.

Erzin ve Viranşehir YEKA’lar kapsamındaki yarışmalar için başvurular ise daha sonra ilan edilecek ileri bir tarihte alınacak.

Yapılan değişikliklere göre, açık eksiltme usulüne göre yapılacak YEKA GES-4 yarışmalarında daha önce kilovatsaat başına 40 kuruş olarak belirlenen tavan fiyat da 95 kuruş olarak revize edildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam