reklam
reklam

Ortadağspor sezonu galibiyetle açtı

Eklenme Tarihi: 9 Mart 2022, Çarşamba - 00:52   Okunma Sayısı: 115892
İstanbul 1. Amatör Lig 19. Grupta mücadele eden Ortadağspor ligin ilk maçında sahasında Maltepe Fındıklıspor’u misafir etti. Oldukça çekişmeli ve seyir zevki yüksek gecen maçta; galip gelen taraf 2-1’lik galibiyetle Ortadağspor oldu.

Çekişmeli maçın galibi Ortadağspor

Sarıgazi Stadında oynanan mücadeleyi Yunus Emre Bolat, Muhammet Dalgıç ve Yusuf Sarı hakem üçlüsü yönettiler. Mücadelenin ilk dakikalarına iki takımda karşılıklı ataklarla başlarken, ilerleyen dakikalarda baskıyı kuran Ortadağspor ilk yarıyı 40.dakikada penaltıdan Salih Taş’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya skor avantajı ile çıkan yeşil beyazlılar günün başarılı oyuncusu Fırat Kömür’ün şık golü ile farkı ikiye çıkardı 2-0. Yediği gollere rağmen mücadeleyi bırakmayarak ataklar yapan Maltepe Fındıklıspor 75.dakikada kazandığı penaltıyı Mert Kaya ile filelere yollayarak farkı bire indirdi. Farkı bire indirerek umutlarını arttıran Maltepe temsilcisi ataklarını sürdürürken 78.dakikada bir penaltı atışı daha kazandı. Topun başına geçen ilk golün sahibi Mert Kaya bu kez topu dışarı atarak takımını beraberlik golünden etti. Kalan sürede skor avantajını korumayı bilen Ortadağspor 2-1 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

Ortadağ gelecek hafta Kozyatağıspor ile deplasmanda oynarken, Maltepe Fındıklıspor ise evinde grup lideri Galatasaray Taçspor’u misafir edecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam