reklam
reklam

ŞEBİNSİAD GENEL KURULUNDA KAZANAN BİRLİK VE BERABERLİK!

Eklenme Tarihi: 5 Mart 2022, Cumartesi - 22:16   Okunma Sayısı: 69926
Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ŞEBİN SİAD) 5.Olağan Genel Kurulu Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür merkezinde gerçekleşti.

“Şebinkarahisar iş dünyası hem proje anlamında hem de ekonomi kalkınma anlamında bir sinerji beklemekte.”

Genel kurula davetli olarak Ankara’dan gelen Ankara Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Av. Yaşar Yücel, Genel kurulun Divan Başkanlığını ekibi ile birlikte başarı ile gerçekleştirerek Şebinkarahisar camiasına yakışır örnek bir genel kurul yapılmasını sağladı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’inde katıldığı ve delege olduğu Genel kurulda Şebinkarahisarlı sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı Altan Güneş, aday olmadığı genel kurulda açılış konuşması ile birlikte Dernek faaliyetlerini anlatarak delegelerden alkış aldı

Başkan adayları Müjdat Karayılan ve Ömer Kılıç, genel kurulda konuşmaları ile birlik, beraberlik ve dayanışma rüzgârı estirdiler

Her iki başkan adayı da yaptıkları konuşmalarda projelerini anlatarak “Şebinkarahisar iş dünyası hem proje anlamında hem de ekonomi kalkınma anlamında bir sinerji beklemektedir. Sivil toplum kuruluşlarının önemli faaliyetlerinden biri olan dayanışma ve birlikteliğin yanında Şebinkarahisar kalkınmasına yönelik önemli sorumlulukları da bulunmaktadır”  dediler.

Genel kurula katılan Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları, meclis üyeleri, siyasetçiler ve delegeler günün anlam ve önemine değinerek başarı dileklerinde bulundular.

Müjdat Karayılan Yeni ŞEBİNSİAD Genel Başkanı

Heyecanlı ve tansiyonu yüksek genel kurulda Başkan adayları ve yönetim kurulu adayları heyecan ile sandıkların açılması bekledi. Başa baş geçen seçim yarışında 106 oy alan Başkan adayı Müjdat Karayılan, 86 oy alan Ömer Kılıç’ın önünde bayrağı göğüsledi ve örnek bir davranış sergileyerek Başkan adayı Ömer Kılıç’a sarılarak ”Birlik beraberlik içinde kazanan Şebinkarahisar “ oldu dedi. Birbirini tebrik eden Başkan adayları, başarılar dileyerek yeni dönemde destek olacaklarını söylediler.

Başkanlığa seçilen   ŞEBİNSİAD Müjdat Karayılan ve Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Müjdat Karayılan-Başkan Adayı

Aslan Karaarslan

Vahdettin Bay

Yavuz Ocak

Zeki Etirli

Ender Bayraktar

Erkan Torun

Onur Kabak

Yakup Tütüncü

Gülcan Sucu

Ramazan Demir

Samet Özdemir

Gökhan Satıcı

Hakan Murat Ekmekçi

Hüseyin Döner

Oğuzhan Güneş

Perihan Kur

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam