reklam
reklam

Yusuf Er Sonsuzluğa Uğurlandı

Eklenme Tarihi: 2 Mart 2022, Çarşamba - 23:14   Okunma Sayısı: 68226
Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan ve bir dönem Maltepe Belediye Meclisi Üyeliği görevini yapan, Maltepe Cem Evi ve Derneği Başkanlığının ardından son olarak Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği (Sidad) Kartal Şube Başkanlığı görevini üslenen Yusuf Er (56), geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Er için ilk olarak bir dönem başkanlığını yaptığı Maltepe Cemevi’nde tören düzenlenip, cenaze namazı kılındı.

Öğlen vakiti Maltepe Cemevi’nde gerçekleşen törene; Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Alt Yapı Müdürü Ayhan Taş, Kartal ve Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi birim müdürleri, siyaset ve iş dünyasından isimler, STK temsilcileri ile merhumun mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Çok kıymetli bir çalışma arkadaşımızı zamansız bir şekilde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.”

Törenin ardından merhum Yusuf Er için Kartal Belediyesi hizmet binasında bir cenaze töreni düzenlendi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel törende yaptığı konuşmada: “Bugün burada ne yazık ki çok acı bir olay sebebi ile toplandık. Çok kıymetli bir çalışma arkadaşımızı zamansız bir şekilde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Belediyemiz için yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisine Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere tüm belediye çalışanlarına da başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

İmamının yaptığı dua ve helallik alınmasının ardından Yusuf Er’in naaşı dualarla Maltepe Başıbüyük Mezarlığı’na defnedildi. Yapılan defin işleminin ardından acılı aileye taziyelerini ileten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel , daha sonra merhumun mezarına karanfil bıraktı. Biz de gazetemiz olarak;  merhum Yusuf Er’e Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerine, Kartal Belediyesine  en derin taziyelerimizi iletiyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam