reklam
reklam

Yeniden Refah Partisi Kartal’da Başkanlığa Nevzat Şavluk Seçildi

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2022, Pazartesi - 10:18   Okunma Sayısı: 132095
Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe teşkilatının 2. Olağan Kongresi 13 Şubat Pazar günü Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Nevzat Şavluk seçildi. Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İsmail Kızılgöz, Elazığllar Dernek Başkanı Ömer İçmeli, Kartal Belediyesi Meclis üyesi Olcay Özgün, Kartal Cevizli Mahallesi Muhtarı Memiş Dikilidaş, Zeki Karaismailoğlu, Binali Karaman STK temsilcileri ve birçok davetli katıldı.

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk “ Milli görüş demek, ancak millete hizmet demektir. İnşallah Kartal İlçemizde de bu azimli ve kararlı kadrolarla gidilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayarak milletimizin tercihine mazhar olacağız.”

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Genel Başkan yardımcım İstanbul’un serdarı; çok değerli il başkanım çok kıymetli kadın kollarımız, gençlik teşkilatlarımız , davetimize icabet eden basın mensupları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımız. Kıymetli zamanlarını bize ayıran değerli hanımefendiler, beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Milli görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi Kartal ilçe başkanlığının 2.olağan kongresine hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sözlerime başlamadan önce yakın bir zamanda rahmeti rahmana kavuşan çok kıymetli kurucu ilçe başkanımız merhum Nadim Yazıcı’ya Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.

Milli Görüş’ün yuvası olarak bilinen Kartal İlçemizde 2 yıl gibi kısa bir sürede teşkilatlanma çalışmalarını gerçekleştirdik. Dernek ziyaretleri, stant çalışması, ev sohbetleri, kahvaltı programları ve buna benzer çalışmalarla halkımızla hep bir arada olduk. Dertlerine ortak olduk. İnşallah Kartal İlçemizde bu azimli ve kararlı kadrolarla gidilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayarak milletimizin tercihine mazhar olacağız. Çünkü milli görüş demek, ancak millete hizmet demektir.

Makamın ve şöhretin gölgesine sığınarak bu ekonomik buhranda milletinden kopuk yaşayan, kendi sofrasında kırk çeşit yemek varken, soğan ekmeği milletine reva görenler, İki kilo et yerine yarım kilo alın diyenler, porsiyonları küçültün diyenler, meyve ve sebzeyi kiloyla değil taneyle alın diyenler devletinin ve milletinin menfaatini düşünemezler. İşte en son gelen elektrik faturalarıyla bunu hep birlikte gördük. Zaten pandemi nedeniyle milletimiz, esnafımız zor duruma düşmüşken, daha toparlanmadan milletimize indirimli elektrik ve ulaşım kisvesi altında kademeli tarife diye bir uygulama getirerek milletin darboğazına bir düğme daha iliklediler. Yaklaşık yirmi yıldır devletin yönetiminde tek başına söz sahibi olanlar rahmetli Erbakan hocamızın kırk yıl önceki sanayi ve üretim hamlelerinden daha yeni, yeni bahsetmeye başladılar. Yeni itiraf etmiş olacaklar ki, birde isim buluyorlar. Çin modeli, Avrupa modeli. Ama hala anlayamadılar. Bunun bir Milli Görüş modeli olduğunu. Tabi bir de muhalefet görevini üstlendiğini zanneden diğer taraf var. Bu kadar ağır şartların oluştuğu ülkede görevini yerine getiremeyen ve bu vebalde eşit sorumluluğu olan muhalefetin yirmi yıldır hükümeti tribünden eleştirerek bal kaymak maaşlarını alarak köşelerine çekildiler. Hangi pencereden bakarsanız bakın, bu ülkenin bu duruma gelmesinin nedenlerinden biri de muhalefet partileridir. Milletin dertlerine ortak olmadıkları gibi birde bunu meslek haline getirerek o şöhretin gölgesinde keyfe keder hayatlarını sürdürüyorlar.

Birileri o ittifakta, diğerleri öbür ittifakta, kimisi İngilizlerle temas halinde. Aziz millet bunların kim olduklarını çok iyi biliyor. Bunların hepsi devleti idare etmekte hep sınıfta kalmıştır. Allah’a hamdolsun bizim tek ittifakımız var. O da milletimizdir. Asıl milletini ve devletini düşünenler, işçisi memuru yüzde yirmi beş zam beklerken, milletine yüzde yüz, emeklisine ise yüzde iki yüz elli zam veren ve bunun sonunda da bütçesini denk getiren yönetimiyle hizmet eden milli görüştür. İnşallah özverili ve liyakat sahibi kadrolarla milli görüş belediyeciliği anlayışıyla milletimize, devletimize güzel Kartalımıza hizmet etmek için cansiperane çalışacağız.

Çıkarcıların, rantcıların, ihalecilerin cirit attığı o kutsal makamlarda milletin sırtına kene gibi yapışan kadroları temizleyerek adaletle hizmet edeceğiz. Müslümanlıkla yoğrulan bu toprakların mayası, millilikten uzak Avrupa’dan sipariş edilen yasalarla tutmaz. Bunu zaten apaçık görüyoruz. Ülke yönetmek ancak adil düzen ile milli politikalarla, üretimle toplumun her kesimini kucaklayan yani kısacası milletimizin benliğinde varlığını sürdüren milli görüş ruhuyla olur. İnşallah ikinci kırk yılda işin ehli liyakat sahibi kadrolarla bu hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu”81 ilde teşkilatımızı kurduk. 900 ilçe kongrelerimizi yaptık. Göreceksiniz öyle bir çalışacağız öyle bir koşacağız ki Yeniden Refah Partimizi iktidara, Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’ı da bu ülkenin Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyacağız inşallah.”

Daha sonra Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Dr .Fatih Erbakan bir Parti kurma hazırlığı yapıyor olsa da göreceksiniz o partiyi kuramayacak türküsünü söyleyenler, bu sefer başka bir türkü söylemeye başladılar. Yeniden Refah Partisi bırakın büyük kongreye gerçekleştirmeyi bırakın, il kongrelerinde gerçekleştirmeyi ilçe teşkilatları kuramayacak ilçe kongrelerini gerçekleştirebilecek türküsünü söylediler. 81 ilde teşkilatımızı kurduk. 900 ilçe kongrelerimizi yaptık. Göreceksiniz öyle bir çalışacağız öyle bir koşacağız ki Yeniden Refah Partimizi iktidara, Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’ı da bu ülkenin Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyacağız inşallah. Neden bu kadar büyük bir aşkla çalışacağız ve kazanacağız diyorum çünkü başka çaremiz yokta o yüzden. Ülkemizin milletimizin İçerisinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunları ortadan kaldıracak anlayış Yeniden Refah Partisindedir. “

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam