reklam
reklam

ŞEBİN SİAD Başkan Adayı Ömer Kılıç projelerini özel bir toplantıda tanıttı

Eklenme Tarihi: 15 Şubat 2022, Salı - 11:26   Okunma Sayısı: 78725
Şebinkarahisarlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ŞEBİNSİAD) Başkan Adayı Ömer Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Kâğıthane Belediyesi sosyal tesislerinde kahvaltılı toplantıda iş adamları ve köy/mahalle Denek Başkanları ile bir araya geldi.

ŞEBİN SİAD Başkan Adayı Ömer Kılıç: “Hizmet süremizde, Şebinkarahisar için yararlı her fikrin ve projenin yanında olacağız. Projelerimiz bölgesinin lideri, ülkesinin örneği bir kente yakışan çalışmaları içerecek. Şebinkarahisar 'da yer alan tüm yerel yöneticilerle, odalarımızla ve STK'lar ile ortak çalışmalar yapıp her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız.”

Mavi Karadeniz televizyonunda canlı yayınlanan kahvaltılı programın sunuculuğunu Engin Ayar yaparken, Ömer Kılıç açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştirerek yönetim kurulu listesinde yer alan ekip arkadaşlarını tanıttı.

Kılıç, toplantıda yapmış olduğu konuşmada  birlik beraberliğe büyük önem verdikleri, tek amacının sanayici ve iş insanlarının Şebinkarahisar kalkınmasına yönelik yatırımlara önem vereceklerini ve projelerini de açıklayarak 26 Şubat Cumartesi Günü Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde yapılacak ŞEBİN SİAD Genel kuruluna davet ederek destek talebinde bulundu

ŞEBİN SİAD Başkan adayı Ömer Kılıç yapmış olduğu konuşmasında , “  Hizmet süremizde, Şebinkarahisar için yararlı her fikrin ve projenin yanında olacağız. Projelerimiz bölgesinin lideri, ülkesinin örneği bir kente yakışan çalışmaları içerecek.SEBİNSİAD sadece iş dünyasına değil Şebinkarahisar in dünyaya tanıtım faaliyetlerinden, sporunun gelişmesine kadar her pencereden bu kente katkı koymanın çabası içerisinde olacak. Şebinkarahisar 'da yer alan tüm yerel yöneticilerle, odalarımızla ve STK'lar ile ortak çalışmalar yapıp her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız “ ifadelerine yer verdi.

Programa Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu ile birlikte katılırken, köy/mahalle Dernek Başkanları ile ŞEBİN SİAD üyeleri iş insanları katıldı  Tanıtım programına İBB Meclis Üyesi ve Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi  Bora Kılıç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Vekili Abdullah Erol Akkuş, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Demiralp ve davetliler katıldı

Toplantı sonucunda davetlilere ve iş insanlarına teşekkür eden ŞEBİN SİAD Başkan adayı Ömer Kılıç, ‘’Biz birlikte güçlüyüz ve Sevdamız Şebinkarahisar’’ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam