reklam
reklam

Ihlamurkuyu Birlikspor Tuzla Sahilspor’u 5-1’lik skorla geçti

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2021, Perşembe - 10:26   Okunma Sayısı: 84643
İstanbul U16 Ligi 48. Grupta 2021-2022 sezonunda şampiyonluk hedefleyen lider Ihlamurkuyu Birlikspor oynadığı 7 maçı da kazanarak ilk yarıyı en yakın rakibinin 3 puan önünde zirvede tamamladı.

Ihlamurkuyu Birlikspor sezonun ilk yarısında kalesinde 2 gol gördü

Ümraniye temsilcisi ilk yarının son maçında Dudullu Stadında takipçilerinden Tuzla Sahilspor’u misafir etti. Maça  saha ve seyirci avantajı ile başlayan Ihlamurkuyu Birlikspor, ilk yarıda farkını göstererek devreyi 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü bırakmayan Sarı Lacivertliler oyuncu değişikliğine giderken, attığı tek golle mücadeleyi 5-1 kazanmasını bildi. Maçın golleri Emran Bakzadehghojogh (2), Arda Ataş, Eyüp Ensar Tosun ve Batuhan Şengül’ün ayağından gelirken, Tuzla Sahilspor’un tek golü ise Muhammed Yasir Bolat’tan geldi.

Sezona Teknik Sorumlu Emre Satır yönetiminde başlayan Ihlamurkuyu Birlikspor, oynadığı 7 maçta 7 galibiyet aldı. Rakip fileleri 28 kez havalandıran Sarı Lacivertli ekip kalesinde 2 gol görerek grupta en az gol yiyen takım oldu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam