reklam
reklam

‘Joko’nun Doğum Günü’ Kartal’da Sahnelendi

Eklenme Tarihi: 1 Aralık 2021, Çarşamba - 10:56   Okunma Sayısı: 91400
Son dönemin ilgi ve ödül toplayan oyunlarından olan ve Yolcu Tiyatro oyuncuları tarafından sahnelenen ‘Joko’nun Doğum Günü’ adlı tiyatro oyunu İstanbul’un Kartal ilçesinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

 

 

Etkili oyunla izleyiciyle buluşan ‘Joko’nun Doğum Günü’ , tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı

Fransız yazar Roland Topor tarafından yazılan ve yüksek performans gerektiren tiyatro oyununa seyirciler büyük ilgi gösterdi. Bir su deposunda işçi olarak çalışan Joko’nun başına gelenler iki perdeden oluşan oyunda yüksek bir fiziksel performans eşliğinde izleyiciye aktarıldı. Sistemin insan bedenini ve aklını ele geçirme çabasını absürt bir anlatımla ele alan oyun, ezen ve ezilen ilişkisini çarpıcı bir şekilde ele alıyor.

Oyun öncesinde Pandemi nedeniyle alınan kurallar kapsamında salona girişlerde HES kodu ve ateş kontrolü yapıldı. Yolcu Tiyatro oyuncularının etkileyici performansıyla izleyiciyle buluşan oyun, tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı. Oyunun ardından Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen sahneye çıkarak, Başkan Gökhan Yüksel adına oyunculara teşekkür etti ve plaket takdiminde bulundu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam