reklam
reklam

21. Yüzyıl Hukuk Derneği: Daima İleri

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 146962

Kendilerine “yirmibir”  adını veren bu dinamik ekibin temel vizyonu  21. yüzyılın gereklerine uygun olarak hukuki problemlerin çözümünde nitelikli projelerden ödün vermeden, hukuka ilgi duyan herkesin kendisine yer bulabildiği, en geniş kitleye seslenme gücüne sahip hukuk derneği haline gelmek. 21. Yüzyıl Hukuk Derneği’nin temel misyonu ise hukuka ilgi duyan herkesi, araştırma ve geliştirme ruhunun tam anlamıyla ortaya çıkabileceği nitelikli ve ileriye dönük projelerle buluşturmak ve yıllar geçtikçe daha fazla kitleye ulaşabilmek.

21. Yüzyıl Hukuk Derneği ‘nin yıl boyunca yaptığı projelerde iki tane sistem geçerli olacak. Bunlardan ilki 'Ana Projeler', ikincisi ise 'K2FP-Kendi Fikrin Kendi Projen'  Ana Projeler bölümünde 21. Yüzyıl Hukuk Derneği’nin kendi öz projeleri yer alırken K2FP bölümünde ise üyelerin projeleri yer alacak.

Ana Projeler:

21. Yüzyıl Hukuk Derneği  akademik yılın başında hukuk dünyasına en yüksek verimi sağlayacak projelerini belirliyor .Bu kapsamda ``Ben de projelerinizde aktif olarak rol almak istiyorum.`` diyen herkes, ilgi duydukları alanlara göre projelere yönlendiriliyor ve proje takımları oluşturuluyor. Emekleriyle ve fikirleriyle o projeyi geliştirmek ve gerçekleştirmek o takımların görevi haline gelirken; takımların başında ise proje lideri olarak mutlaka yönetim kurulu üyeleri bulunuyor.

K2FP-Kendi Fikrin Kendi Projen:

21. Yüzyıl Hukuk Derneği 'K2FP-Kendi Fikrin Kendi Projen” ile    hukuk veya sosyal sorumluluk alanında aklınıza gelen her düşünceyi projelendirme imkanı verilen, fikre ve emeğe saygı duyulan bu sistemle yeni bir çağ başlatıyor. “ K2FP-Kendi Fikrin Kendi Projen” kapsamında dosyalandırıp yönetim kuruluna sunduğunuz proje onay alırsa  dernek üyelerinden oluşan ve kendi kurduğunuz bir ekiple projenizi her detayıyla şekillendirip gerçekleştirebiliyorsunuz. Üstelik; siz kendi projenizin lideri olurken, 21. Yüzyıl Hukuk Derneği  ise bu projelerin sadece denetçisi ve en büyük destekçisi olmakta.

21. Yüzyıl Hukuk Derneği 2016-2017 akademik yılında  ise iki önemli projeyi hayata geçirecek. Bunlar  H 21 Zirvesi ve LawTalks olacak.

H21 Zirvesi :

H 21 Zirvesi;onlarca avukatın çalıştığı; özelleştirmeler, enerji ve ulaşım projeleri, şirket birleşmeleri gibi dev yatırımlarda hukuki danışmanlık hizmeti veren büroların kurucu ortaklarının, ticaret hukukunun duayenlerinin ve önemli ceza davalarına bakan ceza avukatları ile ceza hukukunun duayenlerinin hukuk fakültesi öğrencileri ve genç avukatlarla tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşacağı bir zirve olacak.

LawTalks

Güncel hukuki konular üzerindeki araştırma yazılarınızı, görsel veya yazılı röportajlarınızı kendi isminizle lawtalks.org üzerinde yayına sokabileceğiniz 21. Yüzyıl Hukuk Derneğinin hukuk medyası projesi olan bu projede yer alarak hukuki konular hakkındaki bilginizi arttırma fırsatı bulurken, aynı zamanda araştırmacı ve girişimci ruhunuzun da ön plana çıkmasını sağlamış olacaksınız. Projede yer almak için 21. Yüzyıl Hukuk Derneği üyesi   olmanız yeterli olacak.

Dernek Üyeliği; 21. Yüzyıl Hukuk Derneği üye olmak isteyenler için 2 farklı üye olma seçeneği sunuyor. İnternet üzerinden ödeme yapmak istiyorsanız yirmibir.org adresinden Üye Ol sayfasına tıklamanız yeterli. Sizden istenen bilgileri girdikten sonra güvenli ödeme sistemiyle ödemenizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz.Bu bakımdan da diğer derneklerden ayrılıyor ve üyelere güvence sağlamış oluyor.

Üyelik için ikinci bir seçenek daha sunuyorlar. Bankamatik aracılığıyla ödeme yapmak istiyorsanız internet sitesinden veya Twitter aracılığıyla Banka Hesap Numarasını öğreniyor ve internet Sitesinde belirtilen üyelik bilgilerini ve banka dekontunun fotoğrafını mail adresine göndererek üyelik işleminizi tamamlayabiliyorsunuz.

 

Yönetim Kurulu

Derneğin yönetim kurulu  ise şu isimlerden oluşuyor

Gökhan KURUCA YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Furkan KURUCA ME-TA KOMİTESİ BAŞKANI

Yunus Emre SÜMBÜL GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Ahmed DEMİR AR-GE KOMİTESİ BAŞKANI

Begüm ENGİN  ORGANİZASYON KOMİTESİ BAŞKANI

Rümeysa ERDUĞAN GENEL SEKRETER

Mehmet KARACA MALİ İŞLER SORUMLUSU

7 kişi başladıkları bu yolda şimdiden 30 kişilik aktif çalışma kadrosuna ulaşan “yirmibir” çok kısa süre içerisinde projelerinin tanıtımlarıyla  üye alımlarına da başlayacak. Üye alımlarında da ilgi duyan herkese kendilerini tanıtmak ve bu ailenin atmosferini yaşatma konusunda oldukça özenli davranıyorlar. Bunun için” bi’kahve” diyorlar ve yeni üyelerini bekliyorlar. 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam