reklam
reklam

Çamlıcaspor 29Ekim’i Geleneksel Bulgur Pilavı Şenliği ile kutladı

Eklenme Tarihi: 4 Kasım 2021, Perşembe - 10:55   Okunma Sayısı: 120920

İstanbul-Üsküdar’ımızın köklü takımlarından Çamlıcaspor, Geleneksel bulgur Pilavı Şenliğini 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri ile birlikte kutladı. Çamlıcaspor camiası bu şenlikte buluştu Her yıl geleneksel olarak yapılması planlanan ve Çamlıcalıların bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlayan Pilav şenliğinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı ile denk gelmesinden dolayı büyük ilgi oldu. Çamlıcaspor’da futbol oynamış eski futbolcuların maçı ile başlayan şenlik, altyapı oyuncularının maçları ile sürdü. Yoğun katılımın olduğu etkinlik Üsküdar belediye başkanı Hilmi türkmen’in gelmesi, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Geleneksel bulgur Pilavı Şenliği ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarına Üsküdar belediye başkanı Hilmi türkmen’in yanı sıra , Üsküdar amatör spor Kulüpler birliği başkanı Mustafa Gürlü, Üsküdar amatör spor Kulüpler birliği sekreteri Çetin savaş, bağlarbaşıspor Kulüp başkanı Hasan Öncü, Çamlıcaspor Kulüp başkanı ali albayrak, Çamlıcaspor Yönetim Kurulu, Çamlıcaspor’da futbol oynamış eski futbolcular, altyapı oyuncuları ve misafirler katıldılar. Üsküdar belediye başkanı Hilmi türkmen “ Çamlıcaspor İlçemizde yaptığı başarıları ile örnek bir kulüptür. aile ortamının oluştuğu kulübümüzün değerli başkanı ali albayrak ve Yönetim Kuruluna yaptığı başarılı ve örnek çalış- malarından dolayı teşekkür ediyorum” Üsküdar belediye başkanı Hilmi türkmen yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Çamlıcaspor İlçemizde yaptığı başarıları ile örnek bir kulüptür. aile ortamının oluştuğu kulübümüzün değerli başkanı ali albayrak ve Yönetim Kuruluna yaptığı başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.“

Çamlıcaspor Kulüp başkanı ali albayrak ” Elimizden geldiğince bu etkinliğimizi sürdürecek ve her geçen yıl da daha güzelleştireceğiz.” Çamlıcaspor Kulüp başkanı ali albayrak yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Geleneksel bulgur Pilavı Şenliği ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinliklerine bizleri yalnız bırakmayan başta Üsküdar belediye başkanı Hilmi türkmen ve tüm misafirlermize çok teşekkür ederim. bu önemli günümüzde, siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz, elimizden geldiğince bu etkinliğimizi sürdürecek ve her geçen yıl da daha güzelleştireceğiz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam