reklam
reklam

Cevizli Anadoluspor’da sezon açılışı gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2021, Pazartesi - 11:31   Okunma Sayısı: 80232
Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 2. Grup ekiplerinden Cevizli Anadoluspor, başlayacak olan 2021-2022 sezonunun kazasız, belasız ve sakatsız bir şekilde geçmesi için kurban kesti.

 

İdman öncesi yapılan kurban kesimine Cevizli Anadoluspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Bozkurt, Yönetim Kurulu, Teknik Sorumlu Murat Büyüköner, Teknik ekip ve futbolcular katıldılar. Futbolcular kesilen kurbanın kanını alınlarına ve kramponlarına sürerek kazasız, belasız ve sakatsız bir sezon geçirmeyi dilediler.

Cevizli Anadoluspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Bozkurt “Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize güveniyorum. Cevizli Anadoluspor her zaman hedefleri olan büyük ve güçlü bir ailedir. Başarılı olacağımıza inanıyorum ”

Edilen duaların ardından kısa bir konuşma yapan Cevizli Anadoluspor Kulüp Başkanı Süleyman Bozkurt “ 30 Ekim’de başlayacak zorlu lig öncesi Kurbanımızı keserek dualarımızı ettik. Allah futbolcu kardeşlerimize sakatsız bir sezon nasip eylesin. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize güveniyorum. Cevizli Anadoluspor her zaman hedefleri olan büyük ve güçlü bir ailedir. Başarılı olacağımıza inanıyorum ” dedi.

Kurban kesimiin ardından çalışmalarına devam eden Kırmızı Beyazlılar Teknik Sorumlu Murat Büyüköner, Antrenör Barış Yılmazer ve Kaleci Hocası Mustafa Semih Ağra yönetiminde akşam antrenmanına başladı.

Futbolcular, Ceyhun Yelkenci ve Kazım Önal’ın sakatlık sebebi ile katılmadığı antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. 25 futbolcunun katıldığı İdman, koşu, ısınma ve kuvvet çalışmaları ile başlarken, taktik çalışmaları ile sonlandı.

 

Cevizli Anadoluspor Teknik Sorumlusu Murat Büyüköner “Camiamızın bizlerden beklentilerini biliyoruz. Grubumuz ne kadar güçlü olursa olsun maçlar sahada kazanılıyor. Kaliteli bir takım olarak futbolcularıma güveniyorum. Alacağımız puan veya puanlarla sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yeni sezonda grubumuzdaki tüm takımlara başarılar dilerim “

Cevizli Anadoluspor Teknik Sorumlusu Murat Büyüköner de yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

“ Çok verimli geçen Abant kampının ardından tesislerimizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Camiamızın bizlerden beklentilerini biliyoruz. Grubumuz ne kadar güçlü olursa olsun maçlar sahada kazanılıyor. Kaliteli bir takım olarak futbolcularıma güveniyorum. İlk maçımızı deplasmanda Ortaköyspor ile oynayacağız. Alacağımız puan veya puanlarla sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yeni sezonda grubumuzdaki tüm takımlara başarılar dilerim “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: HABER MERKEZİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam