reklam
reklam

Kar Tatili Başlasın

Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 158437

İSTANBUL- Anne ve babalarından bekledikleri hediyelerin ip uçlarını veren yavrularımızın ve ebeveynlerin imdadına her Çarşamba sunduğu yepyeni temalarıyla özgün bir mağazacılık anlayışı geliştiren Tchibo, yetişiyor.  Bu günden  itibaren "Kar Tatili Başlasın" temalı ürünlerini karne hediyesini hak eden çocuklar ve çocuklarını sevindirmek isteyen anne ve babaların hizmetine sunuyor.. Mağazalarından, http://www.tchibo.com.tr internet mağazasından ve 444 28 26 telefonla sipariş hattından alınabilen renkli spor ekipmanları, kar kıyafetleri, koruyucu ekipmanlar ve birbirinden yaratıcı oyuncaklar öğrencilerin dört gözle beklediği yarı yıl tatillerini renklendirmeye hazırlanıyor.

Tchibo, "Kar Tatili Başlasın" temalı ürünleri ve yaratıcılığı destekleyen oyuncaklarıyla, deneyim yoluyla çocuklarına hayatı öğretmek isteyen büyükleri de yeni temasını keşfetmeye davet ediyor. Ayrıca FSC® (Forest Stewardship Council®/Orman Koruma Konseyi) tarafından onaylanmış seçili oyuncakları, doğayla uyum içinde ve organik pamuktan elde edilen seçili ürünleriyle Tchibo, hem çocukları hem de doğayı aynı anda korumayı başarıyor.

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam