reklam
reklam

Kartal Muhtarlar Toplantısının 143.Sü Gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 10 Ekim 2021, Pazar - 09:04   Okunma Sayısı: 99008
Türkiye’de ilk defa Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen, katılımcı demokrasinin ve şeffaf yönetimin en güzel örneklerinden biri olan Muhtarlar Toplantısı’nın 143’üncüsü, Kartal ilçesinin Mehmet Ali Büklü Meydanı’nda gerçekleştirildi.

İSTANBUL-Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yapmış olduğu konuşmada , “Yalı-Yunus-Topselvi Mahallesi’ndeki kültür merkezimizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Kartal’ın kültür ve sanat hayatına canlılık katacak bir projemizi en kısa zamanda hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek Yalı-Yunus-Topselvi Mahallesi’ndeki kültür merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartal’ımızın tüm mahallelerinde, kentimizin sosyal ve kültürel hayatını canlandırmanın yanı sıra, kronikleşmiş teknik sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz”

İstanbul’un Kartal ilçesinde her ayın  ilk cumartesi günü gerçekleşen Muhtarlar Toplantısı’nın 143’üncüsü  Mehmet Ali Büklü Meydanı’nda gerçekleştirdi. Muhtarlar Toplantısı’na, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediye Başkan Yardımcıları ve Kartal’daki 20 mahallenin muhtarları katıldı.

Toplantı, Başkan Gökhan Yüksel’in konuşmasıyla başladı. “Kartal’ımızın tüm mahallelerinde, kentimizin sosyal ve kültürel hayatını canlandırmanın yanı sıra, kronikleşmiş teknik sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Yüksel; “Bazı mahallelerimizde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda önümüzdeki yılın da altyapı planlamasını yapıyoruz. 20 mahalledeki altyapı ve asfaltla alakalı adımları tamamlamış olacağız. Yalı-Yunus-Topselvi Mahallesi’ndeki kültür merkezimizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Kartal’ın kültür ve sanat hayatına canlılık katacak bir projemizi en kısa zamanda hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yandan da yaşam alanlarımızı yenilemeye ve yeni yaşam alanlarını hayata geçirmeye devam ediyoruz. Şu an toplantımızı gerçekleştirdiğimiz Mehmet Ali Büklü Meydanı bu alanlardan biri” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Kartal’ın yaşam alanlarını zenginleştirmenin yanında, sosyal ve kültürel hayatın da canlanmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Gökhan Yüksel, sözlerini şöyle devam etti ; “İstanbul’un ve Anadolu Yakası’nın en büyük kitap fuarlarından birini gerçekleştirdik. 7’den 70’ye tüm Kartallılar, hatta İstanbullular usta yazar ve şairlerin gerçekleştirdiği söyleşilere ve fuar alanına adeta akın etti. Tabii biz de çok mutlu olduk. Kentlerin kalkınması ve gelişebilmesi için yaşam alanlarının düzenlenmesinin yanında kültür hayatını canlandırmanın da önemli olduğunu biliyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek.”

Konuşmanın ardından, toplantıya katılan muhtarlar tek tek söz alarak, mahalleleri ile ilgili sorunları sıraladı. Başkan Yüksel ve yetkililer, muhtarların mahalleri ile ilgili sorunlarını dinleyerek yapılacak çalışmalar ile ilgili notlar aldı.   

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam