reklam
reklam

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek Basın Mensuplarıyla Buluştu

Eklenme Tarihi: 23 Eylül 2021, Perşembe - 13:23   Okunma Sayısı: 132669
Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek, Çekmeköy ilçesi yerel basın mensuplarını Cemal Güngör Parkı içerisinde bulunan Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltı sonrası yapılan toplantıda Başkan Civelek, Kulüp hakkında bilgiler verirken, yaklaşan yeni sezonda kulübün hedefleri hakkında bilgilerini basın mensupları ile paylaştı. Oldukça samimi ortamda başlayan toplantıya Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Kanıyılmaz, Sebahattin Çınar, Kayhan Çetin, Mustafa Aktürk, Teknik Sorumlu Aydın Dursun ve Basın Mensupları katılım sağladılar.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek “Sıkıntılarımız vardı. Sıkıntıları aşmak için gece-gündüz çalıştık. Yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla sık sık toplantılar yaparak takım için neler yapabileceğimizi sürekli istişare ediyoruz. Göreve seve seve talip olduğumu bir kez daha söylüyorum. Kulübün birçok sıkıntılarını şeffaf yönetim sergileyerek aşacağımızı düşünüyorum. Mühim olan zoru başarmaktır. Biz yönetim olarak kulübe emek veren bir yönetim sergiliyoruz.”

Göreve geldikten sonra önce sıkıntıları aşmak sonra başarılı olmak sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Başkan Civelek, “Sıkıntılarımız vardı. Sıkıntıları aşmak için gece-gündüz çalıştık. Maddi sıkıntılar elbette var. Yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla sık sık toplantılar yaparak takım için neler yapabileceğimizi sürekli istişare ediyoruz. Göreve seve seve talip olduğumu bir kez daha söylüyorum. Kulübün birçok sıkıntılarını şeffaf yönetim sergileyerek aşacağımızı düşünüyorum. Mühim olan zoru başarmaktır. Biz yönetim olarak kulübe emek veren bir yönetim sergiliyoruz. Başkan olarak tüm görüşmeleri ve transferleri hocalarımız ve ekibiyle görüşerek yapıyoruz. Kime ne harcadığımızı hangi topçuya ne verdiğimizi ve Çekmeköy Belediyesinden ne aldığımızı yakında sizlerle paylaşacağım.” dedi.

Başkan Civelek belediyeden aldıkları desteğin çoğunun eski borçlara gittiğini bu yüzden de yakın zamanda bölgedeki iş insanlarını ziyaret ederek destek isteyeceklerini açıklarken, her zaman yanlarında olarak maddi manevi desteğini eksik etmeyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile sürekli görüştüklerini ve yaptıkları işler ve takım hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirterek “Yönetim olarak kendisine çok teşekkür ederiz “ dedi.

“ İyi bir takım yaparak şampiyonluğa oynayan bir kadro oluşturduk. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım kurmuştur. Bu sezonda iyi takım yaptık, oynadığımız iki hazırlık maçını da kazanarak bunu gösterdik “

Kulübün hedefinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Civelek “ İyi bir takım yaparak şampiyonluğa oynayan bir kadro oluşturduk. Yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz liglerin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen gün geçtikçe takımımız temposunu arttırarak güçleniyor ve lige hazır hale geliyor. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım kurmuştur. Bu sezonda iyi takım yaptık, oynadığımız iki hazırlık maçını da kazanarak bunu gösterdik “ açıklamasını yaptı.

 

Başkan Civelek basın mensuplarından gelen bir soruları tek tek samimiyetle cevapladıktan sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam