reklam
reklam

Mobilya ile tefrişat malzemesi satın alınacak

Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2021, Pazar - 00:53   Okunma Sayısı: 98946
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Mobilya ile tefrişat malzemesi satın alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Mobilya ile tefrişat malzemeleri alımı işini 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale 115 kalem Mobilya ile tefrişat malzemesi alımını kapsıyor.

İhale Küçükçekmece Belediye Başkanlığı 1. Kat Encümen Toplantı Salonu Halkalı Merkez Mah.Turgut Özal Bulvarı No: 10 Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde 11.10.2021 günü saat 09:00’da yapılacak.EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı isteklilerin, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeleri sunmaları gerekiyor.

İsteklilerin ihale Komisyonuna teslim ettiği numuneler ihale sonuçlanıncaya kadar iade edilmeyecek. İhale üzerine bırakılan istekliye ait numuneler ise iş bitim tarihine kadar İdarede muhafaza edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam