reklam
reklam

ARDAFED Başkanlığına Orhan Çerkez Seçildi

Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2021, Perşembe - 22:02   Okunma Sayısı: 87430
Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan ve 52 Ardahan Derneği’nin çatı örgütü olan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 12 Eylül Pazar günü 4.Olağan genel kurulunu Şişli Nazım Hikmet Kültür merkezinde gerçekleştirdi. Delegelerin tercihinin sonucunda KAR-DER Yönetim Kurulu başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Başkan Adayı Orhan Çerkez İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) yeni başkanı seçildi.

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) kongresine ilgi yoğundu

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 12 Eylül Pazar günü Şişli Nazım Hikmet Kültür merkezinde 4. Olağan Kongresini büyük bir katılım ile gerçekleştirdi. Salon girişinde başkan adayları ve misafirler Davul Zurna ile karşılandı. Divan Başkanı Mustafa Küpeli olurken, Divan Başkan yardımcıları Reyhan Meral, Cemal Uygur ve Ekrem Şit oldular.

Kongreye Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Eski Milletvekili Çetin Sosyal, İBB STK’lardan sorumlu kordinatörü Hasan Akkuş ve çok sayıda STK Başkanı katıldı.

Şişli Nazım Hikmet Kültür merkezinde yapılan genel kurulda Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, KAR-DER Yönetim Kurulu başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ile eski başkan ve gazeteci Fakir Yılmaz yönetime talip oldular. Kongrede ilk olarak ARDAFED Başkanı Şemsettin Şenel kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin konuşma yaptıktan sonra faaliyet raporu okundu. Başkan adaylarından Gazeteci Fakir Yılmaz, konuşmasın ardından adaylıktan çekildiğini belirtip Orhan Çerkez’e başarılar diledi. Yılmaz konuşma yaparken salonda gerginlik yaşandı. Yapılan açık oylamada Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Başkan Adayı Orhan Çerkez oy çokluğu ile ARDAFED Başkanı seçildi.

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 52 Ardahan Derneğin çatı örgütü olarak bölgenin en büyük STK’sı olarak öne çıkıyor.

Yapılan secimin ardından İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Yönetim, Denetim, Disiplin, Danışma kurulları şu şekilde oldu;

YÖNETİM KURULU ASİL

ORHAN ÇERKEZ (BAŞKAN), GAZİ KARAKURT, ENGİN DEMİRKUŞ, GÜLCEMAL FİDAN, İBRAHİM BEŞLİ, FATİH KARAKOYUNLU, ESENGÜL YILMAZ, EKREM TEKÇE,ÖZCAN DÜĞMECİ, FATİH RÜŞTÜ YILMAZ,HARUN ŞEREFOĞLU, HANEFİ GÜLTEKİN,SÖNMEZ KÜPELİ,SABAHAT KAYA,ABDULKERİM AKPINAR,YUSUF KALKAN,ÂDEM ÖZER,MUHTESİM SARIKAYA,OKTAY İLBASMIŞ,GÖKÇAN AFŞARLI, MURAT GÖKDEMİR,HÜSEYİN BOZKURT,AKIN BOZKAYA, HAKKI DEMİR,ADNAN UYGUR

YÖNETİM KURULU YEDEK

YILDIRAY KÖKSOY,FEVZİ KESKENDİR, MUSTAFA DOĞRU, OLGUN KESKİN,KENAN ÇAĞLAR, ASKER AKÇAY,GÜLCAN ÇAVDAR,FERHAN ÇABAK,MİKAİL KARAÇELİK,MAHMUT BİLGİN, MERT İNANÇ YILMAZ,KURTULUŞ KELEŞ,TALİP BUDAK,BÜLENT KARADAĞ,GÜRHAN ŞİMŞEK,ARİF SUCUĞ,ADNAN KÖROĞLU,JÜLİDE KAYA,MAHMUT ŞENEL,SELVİ ZENGİN GEZER,SAYIM KORKMAZ,BÜLENT TAŞTAN,LEVENT HIŞIR,EROL ÖZKURT,MUAMMER TAŞÇI

DENETLEME KURULU ASİL

ŞEMSETTİN ŞENEL,SERAP ATEŞ, AYTEKİN AKPINAR, SITKI DURSUN,SELAHATTİN KIŞAN

DENETLEME KURULU YEDEK

GÜRBÜZ KAYIKÇI,EREN KÜPELİ,HALİT DÜZ

DİSİPLİN KURULU ASİL

KEMAL TAŞTAN,BARIŞ KARAHAN, HAKKI DEMİR,ŞİNASİ ŞENEL,ORHAN TOPÇU

DİSİPLİN KURULU YEDEK

GÜRSEL TAŞÇI,İSMAİL KÜPELİ,TALİP KAYA

DANIŞMA KURULU

PROF.DR. ORHAN ATALAY, GÜRSEL TEKİN, TÜLAY KAYNARCA,SAFFET KAYA, ENSAR ÖĞÜT,KORKMAZ KARACA, MUAMMER KESKİN,BÜLENT KERİMOĞLU, KEMAL DENİZ BOZKURT, FARUK DEMİR, HAMZA ŞAYİR, AHMET YILMAZ,ÖZTÜRK YILMAZ,PROF.DR.ESFENDER KORKMAZ, PROF.DR RAMAZAN KORKMAZ, PROF.DR.METİN TOPRAK,PROF.DR.SELÇUK ŞİRİN, PROF.DR ADEM YILMAZ,DOĞAN ŞENTÜRK,REİS ÇELİK, TURGAY AKPINAR, ERHAN ÖZTÜRK,ÜZEYİR ENGİN, MUSTAFA KÜPELİ, SABRİ ARPAÇ

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam