reklam
reklam

Sancaktepespor’da İlhan Okumuş dönemi

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2021, Çarşamba - 13:03   Okunma Sayısı: 75005
İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sancaktepespor’da Teknik Direktörlük görevine İlhan Okumuş getirildi.

2 sezondur görev yapan Aşkın Bingöl’ün görevinden ayrılmasının ardından Teknik Sorumlu arayışına giren Sancaktepespor yönetimi 40 yaşındaki İlhan Okumuş’u takımının başına getirdi. En son Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Atlasspor’da görev yapan başarılı isim disiplinli, sistemli çalışmaları ve altyapıya verdiği önem ile tanınıyor.

İlhan Okumuş “Yeni sezonda Sancaktepespor’un başarısı için elimizden geleni fazlası ile yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Sancaktepe Kulüp tesislerinde Başkan Turgut Daş ile el sıkışan İlhan Okumuş şunları söyledi; ” Bana güvenerek takımını teslim eden Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olması diliyorum. Yaklaşan yeni sezonda Sancaktepespor’un başarısı için elimizden geleni fazlası ile yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.“

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam