reklam
reklam

Özel Halk Otobüslerinden sel mağdurlarına destek

Eklenme Tarihi: 13 Eylül 2021, Pazartesi - 22:52   Okunma Sayısı: 72669
Kastamonu başta olmak üzere Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketine duyarsız kalmayan İstanbul Özel Halk otobüsleri kurumlarının temsilcileri Özulaş A.Ş. ve İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Naci Yağız, , Öztaş Başkanı Mehmet Tekin, Mavi Marmara Başkanı Ramazan Gürler ve Yeni İstanbul Başkan Vekili Nihat Pelen ile birlikte toplanan bağış çekini İstanbul AFAD İl Müdürü Gökhan Yılmaz'a teslim ettiler.

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık “ Biz özel halk otobüsleri olarak toplumun bir parçasıyız. Bu tür felaketlere karşı her zaman duyarlı olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.”

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık yapmış olsuğu konuşmada şunları söyledi ; “Biz özel halk otobüsleri olarak toplumun bir parçasıyız. Bu tür felaketlere karşı her zaman duyarlı olmaya çalışıyoruz. Geçmişte de bunu yaptık. Erzincan depreminden tutun Somali’ye Soma ve Malatya, Elâzığ depremlerine kadar ülkemizde yaşanan felaketlere karşı görevimizi yapıyoruz. Bizler esnaf temsilcileri olarak yardımlar konusunda daha duyarlı oluyoruz. Bütün işletmeci arkadaşlarımız da duyarlı davranıyorlar. Bu vesileyle sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.”

 

AFAD İl Müdürü Gökhan Yılmaz “AFAD olarak sizleri gibi bağışçılarımızın destekleri ile afetzedelerimizin daima yanında oluyoruz. Destekleriniz ve özveriniz bizler için değerli."

AFAD İstanbul İl Müdürü Gökhan Yılmaz da yapmış olduğu teşekkür konuşmasında “Sizlerin aracılığı ile bizlere bu desteği sunan esnaflarınıza teşekkürlerimi sunarım. AFAD olarak sizleri gibi bağışçılarımızın destekleri ile afetzedelerimizin daima yanında oluyoruz. Destekleriniz ve özveriniz bizler için değerli.” İfadelerini kullandı.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam