reklam
reklam

Veysel Tok Yamanspor’da devam edecek

Eklenme Tarihi: 17 Ağustos 2021, Salı - 23:09   Okunma Sayısı: 129617
Süper Amatör Lig ekiplerinden Yamanspor, iç transferde orta sahada ön libero olarak görev yapan Veysel Tok ile yeniden anlaştı.

. Futbola 2002 yılında Çamlıcaspor altyapısında başlayan 1989 doğumlu oyuncu daha sonra sırası ile Ümraniyespor, Çekmeköyspor, Şile Yıldızspor, Ömerlispor, Koşuyoluspor, İstanbul Ataşehirspor, Sarıgazispor ve son 3 sezondur Yamanspor formalarını giydi. Orta sahada oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Tok, 90 dakika bitmeyen enerjisi, hırsı ve mücadeleci futbolu ile biliniyor.

Veysel Tok “Son 3 sezondur başarı ile formasını giydiğim evim gibi gördüğüm Yamanspor ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

Teknik Sorumlu İlhan Karakaya’nın raporları doğrultusunda anlaşılan Veysel Tok “ Son 3 sezondur başarı ile formasını giydiğim evim gibi gördüğüm Yamanspor ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun kazasız belasız hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam