reklam
reklam

İstanbul Halk Ulaşım ’da Naci Yağız’la Devam

Eklenme Tarihi: 17 Ağustos 2021, Salı - 23:19   Okunma Sayısı: 198202
İstanbul Avrupa Yakası’nın Özel Halk otobüsü şirketlerinden İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.’in 14. Olağan Genel Kurulu Bakırköy Botanik Tesisleri’nde düzenlendi.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurula; İBB Meclis Üyesi ve Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar, İETT Genel Müdür Yardımcısı İrfan Demet, İstanbul Halk Otobüsleri Esnaf Odası ve ÖZULAŞ Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, ÖZTAŞ A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin, Mavi Marmara Ulaşım A.Ş. Başkanı Ramazan Gürler, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Başkanı Yalçın Beşir, ÖZULAŞ Toplutaşım A.Ş.Başkan Vekili Serhat Akçakaya ve yönetimi ile çok sayıda davetli ve konuk katılım gösterdi.

İBB Meclis Üyesi ve Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar “İstanbul halkına sizlerle hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz”

Genel Kurulda şirket ortaklarını selamlayan Muhammet Kaynar, İBB Meclisi olarak her zaman esnafların yanında olduklarını ve gerekli desteği sunmaktan geri durmayacaklarını ifade ederek, yeni yönetime de başarılar diledi ve “İstanbul halkına sizlerle hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İETT Genel Müdür Yardımcısı İrfan Demet “İETT olarak sizlerle bu şehre en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm desteği sunuyoruz.”

İETT Genel Müdür Yardımcısı İrfan Demet ise yaptığı konuşmada “İETT olarak sizlerle bu şehre en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm desteği sunuyoruz. Genel Müdürümüz Alper Bilgili’nin de sizlere selamını iletiyorum” dedi.

Naci Yağız ve ekibine güvenoyu

  1. Olağan Genel Kurulu’na mevcut yönetim olarak aday olan Naci Yağız ve ekibi tüm gündem maddelerini oy birliği ile kabul gördü. Yönetim ve Denetim Kurulu oylaması sonucunda da oy birliği ile seçildi. Yapılan seçim sonucunda Naci Yağız ve ekibi 3. dönemine ortakların oy birliği ile güvenoyu aldı. Seçimde alınan karar ile seçim süresi de 2 yıl olarak belirlendi.

İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.’in 14. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Naci Yağız ile beraber şu isimler seçildiler;

YAŞAR GEYİK ,LOKMAN AKHAN ,MEHMET LÜTFİ OKTAY ,ALİ ARAS, HASAN DURGUN,NEZİR ASLANHAN, HASAN ALTUNKILIÇ, CEM GÜNEŞ, KENAN KURFEYİZ, CEVDET TUNÇ

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam