reklam
reklam

Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden “ Türkiye’deki soydaşlarının selam ve sevgilerini ilettik.”

Eklenme Tarihi: 15 Ağustos 2021, Pazar - 22:13   Okunma Sayısı: 78322
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği işbirliği ile Kurban Bayramı dolaysıyla program kapsamında Saraybosna’ya sosyal, kültürel ve kurban bağışı içerikli bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Bosna Sancak Derneği adına Başkan Erdoğan Erden, İBB adına Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı ve İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık katıldı.

Türk heyeti ilk olarak Bosna Sarajevo Belediye Başkanı Benjamina Kariç ve Bosna Ilıca Belediye Başkanı Nermin Muzuru’ya birer ziyaret gerçekleştirdi. Program akışı içerisinde Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği olarak Boşnak SDP Genel Başkanı Nermin Niksiç de ziyaret edildi. Bosna’da 300 kurban kesimi organizasyonu gerçekleştirilerek kesilen kurbanlar gerekli noktalara dağıtıldı. Kesilen kurbanların 100 tanesi ise yoksul ve kimsesizlere yemek hizmeti sağlayan bir aşevine bağışlandı. Öte yandan, kesilen hayvanların etleri Balkanlar’daki 4 bin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Organizasyonun, önümüzdeki yıllarda Karadağ, Kosova, Bulgaristan, Arnavutluk gibi ülkeleri de kapsayacak şekilde genişletilerek yapılması hedeflenmekte.

Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden; “Sporcu kardeşlerimiz bizi 100 kişi olarak karşıladılar. Kendileri ile gurur duyduk. Gönülden sohbetler ettik. Türkiye’deki soydaşlarının selam ve sevgilerini ilettik. 100 kurban eti bağışladık”

Bosna Visoko Jimnastik Kulübü’nün de misafiri olan Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden yapmış olduğu açıklamada; “Sporcu kardeşlerimiz bizi 100 kişi olarak karşıladılar. Kendileri ile gurur duyduk. Gönülden sohbetler ettik. Türkiye’deki soydaşlarının selam ve sevgilerini ilettik. 100 kurban eti bağışladık” dedi.  

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam