reklam
reklam

Çamlıcaspor Altyapısı Anadolu Yakasındaki Öncü Rolünü Sürdürüyor

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2021, Cumartesi - 00:14   Okunma Sayısı: 78517

 

İSTANBUL - İstanbul Anadolu yakasında Altyapı denince önde gelen kulüplerden biri olarak öncü görevini sürdüren Üsküdar’ımızın önemli külüplerinden Çamlıcaspor, pandemiden dolayı verilen zorunlu arayı iyi değerlendirip sonrasında da genç yetenekleri Türk futboluna kazandırma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yetiştirdiği yeteneklerle dikkat çeken ve Altyapısından profesyonel birçok kulübe oyuncu transfer eden Çamlıcaspor, Ufuk Çoker’in  koordinatörlüğünde, Vehbi Albayrak’ın  Altyapı Sorumluluğunda ve işinde deneyimli antrenörler Ahmet Danış, Ali Can Ünlü, Rıdvan Albayrak, Zahir Şahin ve Tolga Kolbaş nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.  Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere antrenmanlara devam eden sporcular, önceki jenerasyonlarda profesyonel olmuş futbolcu ağabeyleri gibi iyi yerlere gelmek için uğraş veriyor. Sporcular, antrenmanları bir gün olsun aksatmıyor.

Çamlıcaspor Altyapı Sorumlu Yöneticisi ve Başkan Yardımcısı Dursun Demirci “ Çamlıcaspor olarak senelerce bunun farkında olarak birçok genç arkadaşımızı Türk futboluna kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz.”

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ara verilen çalışmaların tekrar başlamasıyla, kapılarını minik futbolcu adaylarına açan Altyapı Sorumlu Yöneticisi ve Başkan Yadımcısı Dursun Demirci yaptığı açıklamada futbolun bir süreç olduğunu ve en önemli kısmının altyapı olduğunu belirterek Çamlıcaspor altyapısının Türk futboluna çok değerli isimler kazandırdığını dile getirerek şunları söyledi; 

“Futbol altyapısı kültürünün bu denli üst seviyede yaşandığı bir bölgede genç oyunculara verilen değer çok önemlidir. Çamlıcaspor olarak senelerce bunun farkında olarak birçok genç arkadaşımızı Türk futboluna kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Bu bilinçle altyapıya verdiğimiz önem her geçen gün katlanarak devam edecektir.”

Çamlıcaspor Altyapı Sorumlusu  Vehbi Albayrak “ Tesislerimizde katılımların yoğun olduğu bir futbol okulumuz ve geleceği parlak oyuncularımız var. İyi çalışıyoruz ve bu çalışmanın da meyvelerini daha önceki gibi kısa zamanda toplamaya başlayacağız.

Çamlıcaspor Altyapı Sorumlusu  Vehbi Albayrak da yapmış olduğu açıklamada  “ Tesislerimizde katılımların yoğun olduğu bir futbol okulumuz ve geleceği parlak oyuncularımız var. Hepsi akademi mezunu, alanında uzman hocalar tarafından yaptırdığımız çalışmalar oyun ile futbolu birleştirerek futbolcu adaylarımızı sıkılmadan eğitmekten ibarettir. İyi çalışıyoruz ve bu çalışmanın da meyvelerini daha önceki gibi kısa zamanda toplamaya başlayacağız. Bölgemizdeki profesyonel takım hocaları da sık sık kulübümü ziyarete gelerek kendileri ile bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Son olarak geçtğimiz hafta sonu TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ziyaretimize gelerek altyapı idmanımızı izlemiştir. Recep hocamızla yaptığımız hoş sohbetlerde Avrupa’daki altyapı çalışmaları hakkında bizlere bilgi birikimlerini aktararak değerli bilgiler vermiştir. Kendisine ziyaretinden olayı çok teşekkür ederiz, Çamlıcaspor olarak katılımlarından dolayı çok mutlu olduk “ ifadelerini kullandı.

Kayıtları devam eden Çamlıca Spor Futbol Okulu İletişimi için : 0530 660 85 25 nolu telefonu aramak yeterli.

Emine AVCI

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİN AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam