reklam
reklam

Güneş Özgeç’in yeni teklisi “Bence Gerçek Hepsi” yayınlandı

Eklenme Tarihi: 6 Temmuz 2021, Salı - 00:24   Okunma Sayısı: 90435
Alternatif sahnelerin, özgün söz ve müzik yazarlarından Güneş Özgeç’in yeni teklisi “Bence Gerçek Hepsi” 2 Temmuz günü yayınlanarak müzikseverlerle buluştu.

Güneş Özgeç’in yeni teklisi “Bence Gerçek Hepsi” yayınlandı

Alternatif sahnelerin, özgün söz ve müzik yazarlarından Güneş Özgeç’in yeni teklisi “Bence Gerçek Hepsi”  2 Temmuz günü yayınlanarak müzikseverlerle buluştu. Sözü ve müziği Güneş Özgeç’e ait olan şarkının vokalleri, enstrümanları, düzenlemesi ve prodüksiyonu da sanatçının imzasını taşıyor. Masalsı ve mistik sözleri ile  de dikkat çeken “Bence Gerçek Hepsi”, ritmik öğeleri koyu elektronik seslerle buluşturan müziği ile dinleyiciyi zamansız bir yere sürüklüyor. Mix’lerini  Alp Turaç’ın yaptığı, mastering’ini Erdem Helvacıoğlu’nun üstlendiği şarkının albüm kapağını sanatçı Kübra Su Yıldırım tasarladı ve fotoğraflarını  ise Merve Terzioğlu çekti. “Bence Gerçek Hepsi” ‘nin Kapadokya’da çekilen video klipinde ise, Instagram Reels videolarıyla da  çok konuşulan yönetmen ve sanatçı Dinçer İşgel’in imzası bulunuyor. Özgeç’in “Bence Gerçek Hepsi” adlı teklisini Apple Music ve Spotify'da dinleyebilir,  sanatçının video klibini de  Özgeç’in YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

 

Özgeç “Bence Gerçek Hepsi” ile dinleyiciyi zamansız bir yere sürüklüyor

Son dönemde peş peşe yayımladığı “Kahve”, “Ikaria”, “Sonbahar”, “Güneş Yüzüm” gibi çok dinlenen teklileriyle tanıdığımız söz ve müzik yazarı Güneş Özgeç’in yeni teklisi “Bence Gerçek Hepsi”, 2 Temmuz Cuma günü  dijital müzik kanallarında yayınlandı. Sözünü ve müziğini yazdığı şarkıyı pandemi sürecinde evinde kaydeden Güneş Özgeç, vokalleri, enstrümanları ve düzenlemesini tek başına yaptığı şarkının aynı zamanda prodüktörlüğünü de üstleniyor.

Özgeç’in bir ekinoks dolunayı gecesinde, “değişiminin başladığı gece” yazdığı “Bence Gerçek Hepsi”, masalsı ve mistik sözleri ile dikkat çekiyor; ritmik öğeleri koyu elektronik seslerle buluşturan müziği ile dinleyiciyi zamansız bir yere sürüklüyor.

 

“‘Bence Gerçek Hepsi’, bu dünyanın aslında bizim algıladığımız şekliyle olduğu, gerçeklik diye sunulanınsa bir yanılsama olduğunu öneren bir şarkı.”

Hayatta karşımıza çıkan her şeyin aslında bizim bir yansımamız olduğunu söyleyen Özgeç, şarkının duygusunu şu sözlerle anlatıyor: “‘Bence Gerçek Hepsi’, bu dünyanın aslında bizim algıladığımız şekliyle olduğu, gerçeklik diye sunulanınsa bir yanılsama olduğunu öneren bir şarkı. Yanlış nedir, ya da doğru neye deriz, gerçekten gerçek var mıdır? Yoksa bize zorla verilen ve bizim de kendimize kabul gördüğümüz sınırlar ve yargıları mı taşırız? Oysa tam da bu şarkının söylediği gibi her şey bir diğerine yansıyan değil midir; güneş karşısında duran aya ışığını verirken, onda gördüğü yine kendi ışığı, yansımasından başka nedir?”

“Bence Gerçek Hepsi” nin video klibini son dönemdeki Instagram Reels videolarıyla çok konuşulan  Dinçer İşgel imzası

Mix’lerini Alp Turaç’ın yaptığı, mastering’ini Erdem Helvacıoğlu’nun üstlendiği şarkının albüm kapağını sanatçı Kübra Su Yıldırım tasarladı ve fotoğraflarını Merve Terzioğlu çekti. Şarkının mistik dünyasını fantastik bir dünyaya taşıyan video klibini ise Kapadokya’da çekildi ve yönetmenliğini Instagram Reels videolarıyla çok konuşulan yönetmen ve sanatçı Dinçer İşgel üstlendi.

Özgeç’in “Bence Gerçek Hepsi” adlı teklisini Apple Music ve Spotify'da dinleyebilir, video klibini de sanatçının YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

 

Güneş Özgeç hakkında

Güneş Özgeç, 7 yaşında seslendirme yapmaya ve televizyon için şarkılar söylemeye başladı. 11 yaşında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girerek keman, viyola ve piyano çalmayı öğrendi. Okurken çeşitli gruplarda, orkestralarda çalmaya başladı, ders verdi, kendi oda müziği grubunu kurdu. Mezun olduktan sonra uzunca bir süre çeşitli klasik müzik orkestralarında çaldı. 2011 yılında animasyon, dizi, film müzikleri bestelemeye, müzik prodüksiyon yapmaya başladı. Elektrokeman ile yaptığı kendi  gösterisiyle çok yerde sahne aldı. 2018 yılında, kendi yazdığı, bestelediği ve düzenlediği Kahve, Ikaria ve Sonbahar adlı şarkılarını tekli olarak yayınladı. 2019 yılı boyunca solo konserlerinin yanı sıra, Ayda Bir Güneş adlı konser serisinde kuşağının ozanlarını sahnede ağırladı. 2020’de Güneş Yüzüm’ü yayınladı. Seslendirme çalışmalarına halen devam eden Özgeç, sözü, müziği, düzenlemesi, prodüksiyonu, enstrüman ve vokalleri kendine ait şarkısı “Bence Gerçek Hepsi” adlı teklisini 2 Temmuz’da yayınladı.

 

GÜNEŞ ÖZGEÇ / BENCE GERÇEK HEPSİ  KÜNYESİ

Tekli, 2 Temmuz 2021, Bağımsız

Söz ve Müzik: Güneş Özgeç

Yapımcı: Güneş Özgeç

Geri vokal, gitar, tuşlular, kayıt, düzenleme: Güneş Özgeç

Mix: Alp Turaç

Mastering: Erdem Helvacıoğlu

Kapak: Kübra Su Yıldırım

Video Klip: Dinçer İşgel

Fotoğraflar: Merve Terzioğlu

 

Bence Gerçek Hepsi - Sözleri

Giymiş o gece ay beyazlarını

Karanlığa serpmiş bütün tozlarını

Güneşi almış karşısına

Öpmüş gözlerinden,

Anlatmış bildiği ne varsa

 

Anlatmış bildiği ne varsa

 

Belki yanlış

Aklına gelen her şey

Seni bulan her şey

Gördüğün her şey

Ya da gerçek hepsi

 

Aklına gelen her şey

Seni bulan her şey

Gördüğün her şey

Bence gerçek hepsi

 

Susmuş güneş, durmuş bi' süre

Kendini görmüş ayın yüzünde

Hiç bakmamış arkasına

Öpmüş omuzlarından,

Bırakmamış onu bi' daha

 

Belki yanlış

Aklına gelen her şey

Seni bulan her şey

Gördüğün her şey

Ya da gerçek hepsi

 

Aklına gelen her şey

Seni bulan her şey

Gördüğün her şey

Bence gerçek hepsi

 

Kim düşüyor

Kim uçuyor

Boşlukta dolanıyor

Hayaller

 

Aklına gelen her şey

Seni bulan her şey

Gördüğün her şey

Gerçek hepsi

 

Aklına gelen her şey

Seni bulan her şey

Gördüğün her şey

Bence gerçek hepsi

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam