reklam
reklam

Üsküdar Salacakspor’da Levent Durman güven tazeledi

Eklenme Tarihi: 3 Temmuz 2021, Cumartesi - 14:24   Okunma Sayısı: 72926
Üsküdar ilçesinin amatör liglerdeki temsilcilerinden Üsküdar Salacakspor’un Olağan Kongresi’nde kulüp için önümüzdeki üç yıl görev yapacak Yönetim Kurulu seçildi. Sarı Lacivertli ekibin olağan genel kurulunda başkanlığa 9 yıldır bu görevi başarıyla sürdüren Levent Durman yeniden seçildi.

Üsküdar Salacakspor Başkanı Levent Durman “ Gösterilen teveccühe layık olmak için çalışacağız.”

Hünkâr Salonunda pandemi önlemleri altında yapılan genel kurul toplantısında önce divan kurulu oluşturuldu. Gündemdeki konuların görüşüldüğü olağan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı okundu oylandı ve kabul edildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimlerde Levent Durman ve listesi üyelerin oylarıyla yeniden seçildiler

Başkan Durman teşekkür konuşması yaparak üyelere kendisine gösterilen teveccühe layık olmak için çalışacaklarını söyledi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam