reklam
reklam

Emine Erdoğan'dan Hayvanları Koruma Kanunu teklifine ilişkin paylaşım

Eklenme Tarihi: 1 Temmuz 2021, Perşembe - 15:40   Okunma Sayısı: 76115
Emine Erdoğan, TBMM Başkanlığına sunulan Hayvanları Koruma Kanunu teklifinin, herkese derin bir nefes aldıracak yeni bir dönemin başlangıcı olmasını diledi.
Ankara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Twitter hesabından Hayvanları Koruma Kanun teklifine ilişkin yaptığı paylaşımda, "TBMM Başkanlığımıza sunulan Hayvanları Koruma Kanunu teklifinin, hepimize derin bir nefes aldıracak yeni bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum. Hayvanlar, candır, emanetimizdir. Yaşam haklarını eksiksiz teslim etmek, barınma, beslenme ve tedavi gibi ihtiyaçlarını sağlamak, güzel davranmak medeniyet karnesidir." ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar, hayvanları koruma konusunda büyük fedakarlıklara imza atan tüm hayvanseverlere şükranlarını sunan Emine Erdoğan, şunları kaydetti:

"Tarih sayfaları, hayvanlar ve doğa için kurulmuş nice vakıfla dolu bir şefkat geleneğinin sahipleri olarak hayvanlara her daim merhamet elimizi uzatalım. Ve bu geleneği, kalpleri hayvan ve doğa sevgisiyle dolu çocuklarımıza emanet edelim."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam