reklam
reklam

İBB Ulaşım Dairesinden Özulaş’a Bayram Ziyareti

Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2021, Çarşamba - 16:49   Okunma Sayısı: 103641
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barış Yıldırım, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Ramazan Özbek, Cem Ocak ve Ulaşım Hizmetleri ekibi ile birlikte Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık ve yönetim kuruluna bayramlaşma ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular. Ziyarette Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Naci Yağız ile Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Başkan Vekili Nihat Pelen’de hazır bulundu.

Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık “ Kapısı bizlere her zaman açık olan İBB daire Başkanlığı ile toplu ulaşım hizmetleri müdürlüğü ile diyalog ve işbirliği içinde çalışıyoruz. Bu ziyarette de hem sektörün sorunlarını dile getirdik hem de İstanbul toplu ulaşımı sorunlarının çözümüne yönelik fikir, düşünce ve taleplerimizi ilettik. Dolayısıyla başta İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere İBB ve İETT yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Göksel Ovacık ziyaetin ardından şunları söyledi:

“İstanbul’un yükünü çeken toplu ulaşım sektörüne gereken önemi ve değeri gösteren İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ile Toplu ulaşım hizmetler müdürü Barış Yıldırım ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Sektör tarihinde sizlerin ziyareti bir ilk oldu, uzun yıllardır İBB Ulaşım ve toplu ulaşım bölümü ile bu kadar diyalog içinde olunmuyordu ve bizleri ziyaret eden olmuyordu. Kapısı bizlere her zaman açık olan İBB daire Başkanlığı ile toplu ulaşım hizmetleri müdürlüğü ile diyalog ve işbirliği içinde çalışıyoruz

Bu ziyarette de hem sektörün sorunlarını dile getirdik hem de İstanbul toplu ulaşımı sorunlarının çözümüne yönelik fikir, düşünce ve taleplerimizi ilettik. Dolayısıyla başta İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere İBB ve İETT yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan “ Toplu ulaşım sektörü yeni bir sisteme geçiş yapmaktadır. Sistemi yakından takip ediyoruz, aksayan kısımları dikkatle not alarak düzeltilmesi yolunda gereken tedbirleri alıyoruz. Yeni sistem rayına oturuyor, şikâyetler azaldı ve yolcu memnuniyeti arttı. Biz ulaşım sistemini bütün olarak görüyoruz. Önemli olan hem kaliteli taşımacılık hem esnafın huzurlu bir şekilde mesleğini yapmasıdır.”     

 

Özulaş hizmet binasını da gezerek Başkan Göksel Ovacık’tan bilgi alan İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan da Özulaş hizmet binasını çok beğendiğini ve sektör yeni bir sisteme geçtiğini kaydederek şunları söyledi;

“Sistemi yakından takip ediyoruz, aksayan kısımları dikkatle not alarak düzeltilmesi yolunda gereken tedbirleri alıyoruz. Yeni sistem rayına oturuyor, şikayetler azaldı ve yolcu memnuniyeti arttı, otobüslerin mevcut kapasitesinin en verimli şekilde kullanılmasının önünü açtık. Biz ulaşım sistemini bütün olarak görüyoruz. Önemli olan hem kaliteli taşımacılık hem esnafın huzurlu bir şekilde mesleğini yapmasıdır.           

Başkan Göksel Ovacık ,ziyaret anısına İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan'a, Özulaş sembolü Kütahya yapımı çini tabak hediye etti

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam